Везе тобі. А у мене деколи спускають колеса. Вчора пішов провідати свого жигуля, а він стоїть на спущеному колесі. Поки їздив - не пускало, а в гаражі чомусь просіло.
Часто любить здутися десь в таких дєбрях, що на допомогу годі сподіватися.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Везе тобі. А у мене деколи спускають колеса. Вчора пішов провідати свого жигуля, а він стоїть на спущеному колесі. Поки їздив - не пускало, а в гаражі чомусь просіло.
Оцього не знав. Здається мені що в мене докатка такого ж розміру як і стандартне колесо. Тобто діаметр 15.
Більш як рекомендаційний характер на велику відстань бо діфіеренціал має більшу нагрузку і електронні системи починають глючити.Пару км по місту до вулканізації пофіг куда ставити,та й на трассі я б не заморочився колеса переставляти,максимум виключив би Еsp.
Ти сумніваєшся, що площа контакту з дорогою у докатки буде менша?
Тю....везе.... а в 2-й ночі коло цвинтаря перед Верблянами стояти і ніц...викрутився :) Я навіть в Краків і під Прагу без запаски мотався кілька разів
А я відчуваю дискомфорт, навіть коли їду без запаски 100 км від Львова в село )))
У мене стиль життя - опиратися на власні сили. Не хочеться собі ускладнювати життя і торчати десь під цвинтарем ночами. Це ж не є щось неймовірне - приготуватися до такої дуже частої ситуації і підстелити собі соломки. А я навіть гугляти не буду мати чим - свою смартафону віддав - залишилися тільки дискові телєфони.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей