ай та ладно, я на 18" норм їжджу, всюди!обов’язково, а також в придачу лафету шо б вивозити її на трасу проїхатися
![]()
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І знову BMW...
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Sad, but true.
-
- Ім'я:антон
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: І знову BMW...
Вітаю, 2.8 ручка, гарний вибір!!!!!а косякі є в любій машині,потрошкі все прибереш,тим більше що маєш зазор по грошах,на рахунок віскомуфти не підтримаю тебе,треба було взяти нормальне бу і не паритись,ну то таке,завжди можна назад поставити,і менше слухай тих диванних спеціалістів звідси
Якщо треба дам номерок,знайомий розберає 39 -ті

Якщо треба дам номерок,знайомий розберає 39 -ті
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
спасибіВітаю, 2.8 ручка, гарний вибір!!!

я особо і не паривсяна рахунок віскомуфти не підтримаю тебе,треба було взяти нормальне бу і не паритись,ну то таке,завжди можна назад поставити

абсолютно вірно підміченоНенапрягайся, пенсіонерам не пояснеш)))

Зараз маю проблему з люком..тече зараза

-
Пройшло рівно 3 місяці від покупки сійого чуда інженерії баварського автопрому пробіг нашої експлуатації -2 тис. км, першим ж ділом глянув рівень масла, ну на вигляд рівень по щупу ніби за 2тис.не змінився
, тобто якшо і хаває мотор масло то в межах пристойності, хоча з іншої сторони ради справедливості скажу шо мотор більше 3-х тисяч і не крутять, може б якби на ньому понавалювати до відсічки то картина з жором масла була б кардинально інша.
Розхід палива вийшов на логічних для того об’єму 13,5-14,5л/100км.
Також була інстальована камера заднього виду, так як вияснилося шо постійних +12 в бмв то не дуже постійних а імпульсних
то прийшлось ше замутити фільтр на живлення камери. Так як всі і всюди пугають мега страшною зимою яка не загорами то зайнявся пошуком зимової резини, на нову викидувати басносоловні гроші по теперішнім міркам якось не дуже хтілося і моглося то передивився пару комплектів б/в гуми, ну шо сказати
..особливо мені в тій справі подобається визначення “наших доріг ше не бачила”
, це я так розумію вона каталася по буржуйському асфальту з самовідновлюючими технологіями накатки протектору, і як тільки молекули буржуйського наноасфальту добре вкорінилася в тій гумі, вона (гума) турботливими руками доброго європейського власника була переміщена на склад (мусорку), де чекала доброго нашого співвітчизника (продавана) який її звідтам привіз і продає (втюхує) нам по ціні касмічєского гівна
..особливо мене втішив один наш місцевий екземпляр який на олх виставив розмиті фотки, по телефону розказував шо резина 2015року а по факту привіз розтріскану гуму 2003року яку максимум можна використовувати в садочку в якості клумби для квітів
…на шо розраховують такі люди..навіть не уявляю
..В результаті була куплена польска наварка “Профіль” + до неї комплект рідних стокових титанів, то всьо діло було успішно інстальовано на авто і вже другий тиждень їздить
..поки нічо сказати не можу бо снігу то нема, хіба то шо резина мягка і не шумна..хоча на рахунок шумності тоже питання бо все ж не можу не признати шо нащадки фашистів напхали там шумоізоляції добротно
, тому як прийде зима з снігом то вже можна буде шось говорити.. Далі, оскільки авто ізначально було на М підвісці, тобто заниженій, а жінку вкурвлювало переповзати лежачих ментів а мене замащувати антикором обдерті лонжерони, то були куплені комплект проставок 20мм і інстальовані по кругу, тепер вже можна більш менш їздити нормально. Після інсталяції задніх проставок виник трабл –перестав працювати спідометр, одометр і економайзер..оказується в тій чудо машині сигнил швидкості береться з лівого заднього датчика абс
..відать коли знімав стойку десь пропав контакт в проводці, треба глянути, ну трабли які полишалисязробити: - купити і замінити передній лівий датчик абс, напевно буду знімати ше раз фари і розбиратися з ними бо не світять ні фіга
, ну і той люк мене аканчатєльно добє
..вроді все пофіксив, місяць ніде нічого не текло.. позавчора знову потекло
..заврити його чи шо
.. ну і так виглядає авто на сьогоднішній ранок
[IMG]http://i.piccy.info/i9/c56a502df9950cc5 ... 17_800.jpg[/IMG][IMG]http://i.piccy.info/a3/2017-11-02-09-34 ... 50-r/i.gif[/IMG]

[IMG]http://i.piccy.info/i9/c56a502df9950cc5 ... 17_800.jpg[/IMG][IMG]http://i.piccy.info/a3/2017-11-02-09-34 ... 50-r/i.gif[/IMG]
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
За диски +, за наварку -, ну чому люди жлобляться на нормальну гуму, як на мене, то я би раз в 2 сезони міняв гуму просто. От у мене товариш він не дивиться на протектор, а міняє гіму про строку от і все, бо це безпека.
ТО на фотці вже завишена? Не так вже і джипово виглядає.
ТО на фотці вже завишена? Не так вже і джипово виглядає.
Ford?
-
ну напевно тому шо викласти десятку за комплект нормальної 16 не кожен зараз може собі дозволитину чому люди жлобляться на нормальну гуму, як на мене, то я би раз в 2 сезони міняв гуму просто. От у мене товариш він не дивиться на протектор, а міняє гіму про строку от і все, бо це безпека.

так це вже з проставками, та про яке джипово, а чьом тиТО на фотці вже завишена? Не так вже і джипово виглядає.

- Dmytro_Korol
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
-

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Нормальна 16 коштує 2000грн. за колесо, 8000 тисяч, то 300 баксів, раз на 3 роки можна викласти за гуму, але то таке. Я і на китайській гумі їздив і нічьо і зимова була на гранаді китайська. Головне, що не лиса, але всеодно, наваркам не довіряю, знаю людину у кого на трасі наварка розслоїлася.
Ford?
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Незнаю чи нормальна гума чи нє, але Hankook в розмірі для е39 коштує біля 2400 за шину.
я б краще взяв преміорі ніж наварку, але то діло господарське
я б краще взяв преміорі ніж наварку, але то діло господарське

Impossible is Nothing
-
Нормальна 16 коштує 2000грн. за колесо, 8000 тисяч, то 300 баксів, раз на 3 роки можна викласти за гуму,

і це шина середнього цінового рівняНезнаю чи нормальна гума чи нє, але Hankook в розмірі для е39 коштує біля 2400 за шину.

то завжди при будь якому виробництві є певний процент браку, наприклад колись у мого баті на новенькій Дембіці вискочила грижа, ну то ж не означає шо вся нова гума -гавно, правильно?..зрештою я не стверджую шо ця наварка супер-пупер, я сам її взяв по суті на пробу, від як то кажуть обмеженого бюджетузнаю людину у кого на трасі наварка розслоїлася.

- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Не варто всю наварку рівняти під одну лінію: як хтось взяв таргум, баргум, маркгум чи голдгум і воно розлізлося - то одне, але Профіль значно краща наварка. Та й залежить від манери їзди.
-
по ходу hitlos якраз валив боком і палив на таргуміяк хтось взяв таргум, баргум, маркгум чи голдгум і воно розлізлося - то одне

ну власне..навряд чи ця гума побачить швидкість більше 100км/год..ніхто на ній навалювати не будеТа й залежить від манери їзди.

- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
А не легше було зняти занижені пружини, купити сток, а занижені продати
Тим білье якщо там М-технік то мають бути в ціні вищі ніж сток...

Всё лучшее случаеться неожиданно...
-
там не лише пружини ай стойки корочші, не повіриш, пробував два варіанти продати/поміняти комусь на сток...бажаючих не знайшовА не легше було зняти занижені пружини, купити сток, а занижені продатиТим білье якщо там М-технік то мають бути в ціні вищі ніж сток...

- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
надіюсь хоч проставки на опорні ставив зверху :)
-
а як їх ше там можна було поставитинадіюсь хоч проставки на опорні ставив зверху :)

- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
-