tarasgeronovuch, ручна чистка бензином і плаком

Liuskywalker, хех, провірено
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нема секретів я знаюpavlolvov писав: Ні, секрет є секрет
теж ніколи цього не розумів, тим більше, враховуючи, що життя таке, що сьогодні тут, завтра 500км звідси, післязавтра знову тут....pavlolvov писав: як можна їздити на авто яке є несправне і ніц не робити?!
Пашка простіше лампочку на приборці зняти чим в субаріку з тим всім боротися)))pavlolvov писав: робота по заміні була винагороджена подякою від джекічана і його свалінзебітен з щитка
не знаю яке враження у власника лісника, а мене як людини яка прочитала всі 4 сторінки бортовика враження наступне: -лісник дуже ремонтопридатна машина і добре шо попала до людини яка вміє і має де крутити гайкиЯк враження від лісника загалом? Теж придивлявся до такого...
Kritik писав: sashanova, мій висновок, не маючи власного СТО я би м в життю собі такої машини не купив
Підшипник ступиці, втулки стаба, і 2 сайленти то капут?sashanova писав: не знаю яке враження у власника лісника, а мене як людини яка прочитала всі 4 сторінки бортовика враження наступне: -лісник дуже ремонтопридатна машина і добре шо попала до людини яка вміє і має де крутити гайкив інакшому випадку то був би капут
Підтримую Лесика. Спікуючись з субарою останні 4 роки не бачу нічого критичного.*Lesyk* писав:Kritik писав: sashanova, мій висновок, не маючи власного СТО я би м в життю собі такої машини не купивПідшипник ступиці, втулки стаба, і 2 сайленти то капут?sashanova писав: не знаю яке враження у власника лісника, а мене як людини яка прочитала всі 4 сторінки бортовика враження наступне: -лісник дуже ремонтопридатна машина і добре шо попала до людини яка вміє і має де крутити гайкив інакшому випадку то був би капут
а це?Підшипник ступиці, втулки стаба, і 2 сайленти то капут
ідатчик ДД і лямда прибула.
і ше трошкиНу то що передні кришки ГРМ спрівші то я видів, а то що з вітам мастило капає на колектор
..нє, я ніц не кажу, чоловік має руки і бажання він то все зробить, йому респект і уважухаПомилка чек і круіз це розпоширена хвороба атмосфери
Спікуючись з субарою останні 4 роки не бачу нічого критичного.
їздити і приносити здоволення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей