DNK писав: Drive city тобі маубть років 20,або мотора не рухав ніколи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
DNK писав: Drive city тобі маубть років 20,або мотора не рухав ніколи
іп.....ать, рахуй що всі твої доводи про те як легко зібрати валющий ТАЗ при обмеженому бюджеті пішли по п...діInfernal One писав: Проблема знаешь в чём?
В том, что в первом горшке компрессии НЕ БЫЛО ВООБЩЕ !!!
В остальных по 8.
Перекрытие какое там стоит, я не знаю, спросить было некого
Человек собиравший мотор, зазоры клапанов выставлял "на глаз", когда его попросили взять хотя бы щуп, он спросил "а нафига"![]()
В результате клапан зажало, машина стреляла троила, чихала на 3 цилиндрах.
И это ещё даалеко не весь балет. И опять же :никто не знает какое стоит перекрытие, никто не знает какая степень сжатия, если компрессия 8, то судите сами
Перед заводкой компрессию никто не мерил, никакие фазы никто тоже не выставлял.
так ж він писав шо машина завелась,але пчіхає і робить як тракторRomko писав: але завестись воно має однозначно
И главное -дешево.Так как ремонт на сервисах-экономически невыгоден в отношении тазаLiuskywalker писав: Повільно , але загалом добре !
справжній вазохіст сам ї-еться з свою машинюLiuskywalker писав: ти нікуа не ВАЗохіст
скоріше на ланосі ,хто йому бемеве дастьwklef писав: пів року на бемеве проїздив
це справедливо для всіх -хістівandriy320e30 писав: справжній вазохіст сам ї-еться з свою машиню
Кому как . Одни собирают по пол года другие по пару дней.Romko писав: іп.....ать, рахуй що всі твої доводи про те як легко зібрати валющий ТАЗ при обмеженому бюджеті пішли по п...ді
без гаража и инструментов?Romko писав: ну і дійсно - вже би давно сам то зібрав і завів? тебе ще не заї...о тягати її на шнурку по сервісах?
чи може ти не до тих майстрів її тягаєш?
я свій мотор робив з друганом,на момент ремонту,стажу в мене було аж рік,і от:один день-зняли і розібрали:Infernal One писав: Кому как . Одни собирают по пол года другие по пару дней.
ну тогда понятноDrumandbasser писав: ну і це не був меготунінх,просто капіталка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей