та я шось шось задумався, і тому так писав КіровціJarevych писав: Тіко село ківерці а не кіровці)))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та я шось шось задумався, і тому так писав КіровціJarevych писав: Тіко село ківерці а не кіровці)))
абыдаSaba писав: На передостаньому фото, поворот наліво біля цвинтаря, пропустили дуже цікавий пункт, Тараканівський форт. http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 1%80%D1%82
дякуюBOXER писав: а мерс зачьотний, тонування першим наф і далі працювати.
мій сусід має вже третього такого, перші два зогнили, як не старався
поки так воно виглядає шо файнийmyzikk писав: Молодці, це дійсно файний обмін.
Доведеш її до пуття і буде ляля
ми тоді були замучені, з 4 год в дорозі, я спав 3 год, а к151с 30 хв., бо в нього робота повязана з інетом. ми не думали про "достопрімічательності" волині, а як скоріше доїхати до львова, ми навіть луцьку толком не бачилиSaba писав: k151s, при тому що він зразу біля траси
старий власник зліпив приціл з якогось дроту, і покрасив в золотийBob2016 писав: хто прицел з капота зтирив ?
ага, мили там, та я знаю, пінки мало, взяв два житончика, спочатку піну взяв, то типу шось там трохи ішла, але потім зразу пропадала, хіба отак збити водою і всеBob2016 писав: Бачу мили машину на левандівці на отцій самообслуг мийка як вона миє добре ????
Kirik писав: тепер на черзі: ходовка, кузов, салон, пента диски, ну і шось шоб трошки скоріше їхав![]()
нене ти шо, то знущання над мурзікомShpioner писав: Пройшов рік
а шо там було? виявився з перевареним номером кузова?)) чи МРЕО знов починає свої приколи?Kirik писав: були деякі проблеми
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей