оце форменна дурість , повір і пожалій очі !Linux_Rock писав: я без маски варю

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
оце форменна дурість , повір і пожалій очі !Linux_Rock писав: я без маски варю
Linux_Rock писав: І використовую дріт без балона
Не будь і не говори дурниць !! Збирай на нормальну машину! ВАЗ не машина!Linux_Rock писав: Бодя, T5-R, Навряд буду продавати, хочу її лишити собі так сказати машина для душі ))
AnGeL, Тільки на машину тільки хардкор ))
Не треба дешевих понтів! Нормальних тачок купа! Люди тобі добре радять просто зроби її і їзди заробляй гроші на хорошу машину новішу економнішу і надійну! Для спорту потрібно дві машини !Linux_Rock писав: А норм тачка для мене то Tesla S , але вона стіку коштує що мені 15 років треба збирати ))
от коли треба буде шов зробити в довжину не відриваючи електрод наосліп не вийде! Вдягай маску не дуркуй !!Linux_Rock писав: Маску маю , але не використовую очі закрив і на інтуїцію)
DBF писав: ВАЗ не машина!
Йому 17 років, для початку ВАЗ - то саме то. Але просто не варто вкладати занадто багато саме в цей варіант.DBF писав: Збирай на нормальну машину!
якшо когось зацепив то вибачте! Але для мене Всі ZAZ i Daewoo то гамно! І я свідомо розумію шо їзджу на гамні рідкісному! Легше стало ?St-ART писав: А Sens - машина?
Чесно? Справедливість восторжествовалаDBF писав:Легше стало ?
DBF писав:Але для мене Всі ZAZ i Daewoo то гамно!
Великий коштує108гр. Редуктор є,можу позичити)Linux_Rock писав:Dexter, апо скільки не знаэш?
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 11 гостей