Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2106 by ПАША
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я б сказав СТАЙЛІНГ. Але тюнінгу й справді ще не багато.Nazarik писав:ну ти [цензура] дав, вона явно не сток
Ніхто не заперечує. що Паша - на вірному шляху. От коли авто піддасться глибшому(моторно-ходовому) тюнінгу, можна буде сказати, що авто тюнінгове.
А з іншого боку - авто від того, в якому воно розділі,ні краще ні гірше. Та й більшість зійшлася на певних недоліках, які трохи кидаються в око. Паша - так тримати. Тюнінг форева.
-
- Стать:чоловік
А як визначається повноцінність тюнінгу???Yelik писав:Переніс тему в сток. Машина виглядає доглянутою, збалансованою, але поки на повноцінну тюнінговану версію не тягне.
Підкапотом явно не сток! Ззовні також!
такого на ВАЗівських торг. площадках не бачив :)FIKUSJATKO писав:під капотом найшли своє місце 08 карб., електронне запалювання, полірований колектор, фільтр нульовик.
Мотор - всього-навсього розпредвал від ниви.
Колеса - Ковані диски ВСМПО
Тармоза - спереді колодки Феродо, ззаді Лукас.
Ходова - нічого особливого, тільки газ-масло амікі, Сакс, розпорка стаканів. шеплення ЛУК. в планах двойний стабілізатор зпереді. і задній стабілізатор. якісь модні пружини.
настав час ззовнішнього вигляду. Задні фонарі - ПроСпорт, неонова підсвітка StreetGlow, + новий глушак Ulter.
Nazarik
+1
PS: Може ще вовкіну машину закинути в "сток", бо виглядає вона стоковою?
2vovka нехай тільки попробують

- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
то всьо без вартості машини.а на рахунок глибокого тюнінга;я ставлю тюнінгові запчастини на місце тих шо ломаються,покишо ніц не ломаєтьсяTerry писав:А що стосується авто, то справді дивно виглядає сума 4000. Але це часом не з вартістю авто?
В любому випадку, мені дається, що Паша від свого авто отримав саме те, чого не має більшість з нас - він над нею не труситься як над збитим яйком і живе в своє задоволення. А це вартує більше 4000. ІМХО.
- Djfresh
- Ім'я:Леша
Незнаю як на змаганнях, але я бачив цього "самальота" близько 9 години у львові бачив.Я на ланосі був, заправлявся на заправці,а на 2 колонці наша дорога міліція заправляла ваз 2109.Коли Паша побачив їх то мабуть дуже зрадів
і ще з одною біленькою вімімкою почали почерзі крутитися!!!!
.А згодом без ніяких напрягів :box: порвали мусарів на нічних львівських дорогах!!! :alc:
FIKUSJATKO Тобі респект!!!! \:D/ \:D/ \:D/
FIKUSJATKO Тобі респект!!!! \:D/ \:D/ \:D/
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
а высымка то бул бежеваDjfresh писав:Незнаю як на змаганнях, але я бачив цього "самальота" близько 9 години у львові бачив.Я на ланосі був, заправлявся на заправці,а на 2 колонці наша дорога міліція заправляла ваз 2109.Коли Паша побачив їх то мабуть дуже зрадів і ще з одною біленькою вімімкою почали почерзі крутитися!!!! .А згодом без ніяких напрягів порвали мусарів на нічних львівських дорогах!!!

F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей