Думав, що буде шось зовсім не того класу) але приємно здивований)....
можна в пп прайс?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага...то хтось таки получив обіцяну "донецьку" соляруcat-yellow писав: солярка (вже є в бочках).
згадалосяmister_X писав: Синій Пазік :)
CAT писав: Шо ти наробив???!!! Кажуть Фольксвагени дуже ненадійні і непрактичні машини!
він її взяа як донора по моторній групі, якшо шось раптом - перекрутить з однієї на другуCAT писав:Шо ти наробив???!!! Кажуть Фольксвагени дуже ненадійні і непрактичні машини!
cat-yellow писав: Нема виходу на USB флешку, зате є розетка в багажнику, тому в якості тимчасового вирішення питання - куплений фм-трансміттер за 100 грн.
Sluva писав: А той кабєль що йде до тримача тіліпона ніяк не можна схховати?Мене страшно денервують кабеля які висять по машині
МЕ45 рулитьcat-yellow писав: Вичитав, що телефон в авто підходить - сіменс 45-их серій.Є вдома МЕ45-ий, вроді робочий, але рідко, але сам виключається...Вже поселився в машині з новим номером лайф-максимум-захід Працює кльово!
Sluva писав: Мене страшно денервують кабеля які висять по машині
100%BOXER писав: ше й рація, ше й зарядка для моб то ж пєчаль яка
BOXER писав: cat-yellow, та нє, ми естетизгадай машини таксі, до в салоні через консоль йдуть кабелі від навіка, регіка до лобовухи, ше й рація, ше й зарядка для моб
то ж пєчаль яка
Якраз мені треба той пластиковий пильникcat-yellow писав: - захист двигуна: зняти пластік, поставити метал
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей