Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Renault Megane RStyle
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow, не то слово. Завтра якщо доберусь, то опишу про дорогу і ще пару цікавинок.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: Вишенька Meggy
яшотапропустив?hrdrive писав: давай фото обновок!

то шо я хтів наклеяв,тошо мало приїхати і ти хтів помацяти приїхало

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Опишу я подорож, яку ми подолали на машинці.
Отже, все почалось з того, що ми з дружиною вирішили відпочити і поїхати на море, так як вже деілька років там не були. Після довгих пошуків путівок та пропозицій дядько Sluva надоумив мене плюнути на тур агенції і поїхати самостійно на машині. Ми спершу довго вагались, але врахувавши всі переваги таки підписались. Спершу ми хотіли їхати з Sluvою, але так як час виїзду в нас трохи розходився, а мене піджимала відпустка то отримавши настанови ми вирушили самі, точніше я з дружиною та двома друзями.
4 серпня вранці ми вирушили в Болгарію. Туди ми вирішили їхати через Закарпаття і з ночівлею. Для мене це перша поїздка на таку велику відстань, і оскільки ми планували заїхати на Трансфагараш, то ночівля була обовязковою, бо що робити на тій дорозі вночі... Вирушили ми вранці в 6:30, на кордоні ми були вже в 11:30, їхали ми не спіша, насолоджуючись всіми красотами Карпат. Дорога перед кордоном була далеко не в найкращою... І одразу після нього
Кордон пройшли ми досить швидко, і рушили далі. Маршрут на навігаторі я налаштував, але все рівно впевненості в напрямку не було. Їхати було трохи страшно, так як ні правил місцевих, ні обстановки не знав, а начитався багато, і в основному інфа не з веселих)))
Почало сутиніти, а нам ще залишалось 100 м до повороту на Трансфагараш. в 21-ій ми звернули на 7с і одразу зупинились в готелі. номер там коштував 20 євро, і ми вирішили там залишитись. Рано вранці ми вирушили далі. Перші кілометри я не був впевнений що ми їдемо правильно, але згодом... Ми почали підніматись все вище, дорога набирала поворотів, і відкривались неймовірні краєвиди Румунських Карпат... Ми вирішили зупинитись на декілька хвилин щоб помилуватись краєвидами ... і в один прекрасний момент я зрозумів, це те місце, яке кожен повинен відвідати... Меган на самій вершині Трансфагарашу Тунель Насправді тунелем був трохи розчарований, бо думав що він довший, але все рівно цікаво
Згодом ми доїхали до величезної дамби, під якою доречі ночував Топ Гір
Полюбувались і поїхали далі.
в 6-тій годині приїхали в Обзор і одразу заправились, бо якраз лампочка засвітилась. полазили по Обзору, ні квартир ні номерів вільних не було вирушили далі. Заїхали в Св. Влас, нас одразу втішили що в готелях аншлаг і номери можна і не шукати, а на вулиці уже темніє і ми вирішили заїхати в Сонячний Берег. Знайшли готельчи на 3 дні, там і поселились.
Через 3 дні ми вирушили в Поморьє. Товариш Sluva повідомив що якраз в той день має звільнитись безліч "стай" то ми без задумок помчались туди, по приїзду за 15 хвилин ми вже поселялись.
Пару фоток з світанку 16.08 вранці ми вже зібрали речі і вирушили на Львів. Маршрут був уже через Чернівці, хотілось пошвидше додому. Я підрахував що виїхати ми повинні в 5-6тій годині ранку щоб до 9-тої бути на кордоні. Чому так рано? Та тому що ми планували заїхати в Бухарест і побачити "найважчу будівлю у світі.
Та ми і зробили. По Бухаресту їхати то жах, всі їдуть як хочуть, по оліїх (окремо відділених) по зустрічних, полоси дуже вузенькі і постійно дороги повертають, звужуються і т.п. Якось з горем пополам виїхали. Доїхали до кордону, постояли 30 хз в черзі на Румунсьому і 1,5 години на Українсьому. 22:15 ми вже нарешті виїхали на рідні українські землі, і за 100 метрів зустріли наших доблесних
Нас вони не зупиняли, бо я не встиг набрати відповідної швидкості, хоча так хотілось...
До Калуша дорога була досить нормальна, а далі... А далі я звернув не туди і дорога на Журавно була каторжною... Але ми її подолали. Правда за 3 години
Отже, загалом
Проїхали 2800 км,
спалено 144 літри дизелю,
середня швидкість 54,6.
середній розхід 5,1 л/100 км
то з включеним кліматом, круізом і всім що можна.
Машина з поставленою задачею справилась на УРА.
Окрема подяка Sluva за те що переконав мене на поїздку і весь консультаційн ий супровід, в тому числі і стоматологічний
*Lesyky* за підтримку як запчастинами так і моральну
Ziro-сool за ремонт і обслуговування моїх кулків, завдяки чому я їхав комфортно
Vexlerу за страховочку і консультації по страховому випадку.
І всім хто мені допомагав, якщо когось забув то вибачайте.
Отже, все почалось з того, що ми з дружиною вирішили відпочити і поїхати на море, так як вже деілька років там не були. Після довгих пошуків путівок та пропозицій дядько Sluva надоумив мене плюнути на тур агенції і поїхати самостійно на машині. Ми спершу довго вагались, але врахувавши всі переваги таки підписались. Спершу ми хотіли їхати з Sluvою, але так як час виїзду в нас трохи розходився, а мене піджимала відпустка то отримавши настанови ми вирушили самі, точніше я з дружиною та двома друзями.
4 серпня вранці ми вирушили в Болгарію. Туди ми вирішили їхати через Закарпаття і з ночівлею. Для мене це перша поїздка на таку велику відстань, і оскільки ми планували заїхати на Трансфагараш, то ночівля була обовязковою, бо що робити на тій дорозі вночі... Вирушили ми вранці в 6:30, на кордоні ми були вже в 11:30, їхали ми не спіша, насолоджуючись всіми красотами Карпат. Дорога перед кордоном була далеко не в найкращою... І одразу після нього

Почало сутиніти, а нам ще залишалось 100 м до повороту на Трансфагараш. в 21-ій ми звернули на 7с і одразу зупинились в готелі. номер там коштував 20 євро, і ми вирішили там залишитись. Рано вранці ми вирушили далі. Перші кілометри я не був впевнений що ми їдемо правильно, але згодом... Ми почали підніматись все вище, дорога набирала поворотів, і відкривались неймовірні краєвиди Румунських Карпат... Ми вирішили зупинитись на декілька хвилин щоб помилуватись краєвидами ... і в один прекрасний момент я зрозумів, це те місце, яке кожен повинен відвідати... Меган на самій вершині Трансфагарашу Тунель Насправді тунелем був трохи розчарований, бо думав що він довший, але все рівно цікаво

Згодом ми доїхали до величезної дамби, під якою доречі ночував Топ Гір

в 6-тій годині приїхали в Обзор і одразу заправились, бо якраз лампочка засвітилась. полазили по Обзору, ні квартир ні номерів вільних не було вирушили далі. Заїхали в Св. Влас, нас одразу втішили що в готелях аншлаг і номери можна і не шукати, а на вулиці уже темніє і ми вирішили заїхати в Сонячний Берег. Знайшли готельчи на 3 дні, там і поселились.
Через 3 дні ми вирушили в Поморьє. Товариш Sluva повідомив що якраз в той день має звільнитись безліч "стай" то ми без задумок помчались туди, по приїзду за 15 хвилин ми вже поселялись.
Пару фоток з світанку 16.08 вранці ми вже зібрали речі і вирушили на Львів. Маршрут був уже через Чернівці, хотілось пошвидше додому. Я підрахував що виїхати ми повинні в 5-6тій годині ранку щоб до 9-тої бути на кордоні. Чому так рано? Та тому що ми планували заїхати в Бухарест і побачити "найважчу будівлю у світі.
Та ми і зробили. По Бухаресту їхати то жах, всі їдуть як хочуть, по оліїх (окремо відділених) по зустрічних, полоси дуже вузенькі і постійно дороги повертають, звужуються і т.п. Якось з горем пополам виїхали. Доїхали до кордону, постояли 30 хз в черзі на Румунсьому і 1,5 години на Українсьому. 22:15 ми вже нарешті виїхали на рідні українські землі, і за 100 метрів зустріли наших доблесних

До Калуша дорога була досить нормальна, а далі... А далі я звернув не туди і дорога на Журавно була каторжною... Але ми її подолали. Правда за 3 години

Отже, загалом
Проїхали 2800 км,
спалено 144 літри дизелю,
середня швидкість 54,6.
то з включеним кліматом, круізом і всім що можна.
Машина з поставленою задачею справилась на УРА.
Окрема подяка Sluva за те що переконав мене на поїздку і весь консультаційн ий супровід, в тому числі і стоматологічний
*Lesyky* за підтримку як запчастинами так і моральну
Ziro-сool за ремонт і обслуговування моїх кулків, завдяки чому я їхав комфортно
Vexlerу за страховочку і консультації по страховому випадку.
І всім хто мені допомагав, якщо когось забув то вибачайте.

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
пфф, ото ти попавJarevych писав: А далі я звернув не туди і дорога на Журавно була каторжною...

Sad, but true.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Кльово!!!
Звіт класний, розхід смішний :)
Звіт класний, розхід смішний :)
- BOXER
атлічноJarevych писав: Проїхали 2800 км, спалено 144 літри дизелю,
середня швидкість 54,6.

Sad, but true.
- Sluva
Та бо він спочатку сам не зрозумів куди попав...він мав йти на ДолинуBOXER писав: чьо ж не набрав, я/хрдрайв/краш порадили би кудою краще пхнути

Та нема за шо ми ж то діло обмили водярою і закусили "пілє на грілє"Jarevych писав: Окрема подяка Sluva за те що переконав мене на поїздку і весь консультаційн ий супровід, в тому числі і стоматологічний

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
BOXER, та якби ж я знав куда я поїхав, спочатку дири були засипані, а потім вже не було чого вертатись. То була 2-га ночі
це паливо 500+200+50Є+440+200
+ровіньєтка румунська 7Є
міст 6Є
віньєтка болгарська 14Є
міст назад 2Є
Страховка 240 грн
от тоді то він і виріс
а за то ми ще випєм 

дорога обійшлась приблизно в 2300 грнBOXER писав: атлічно нехай ДП по 11, то тобі винесло біля 200 баксів, а мені б винесло 300 баксів
це паливо 500+200+50Є+440+200
+ровіньєтка румунська 7Є
міст 6Є
віньєтка болгарська 14Є
міст назад 2Є
Страховка 240 грн
обідно, що якщо я звертав не туда то ГПС кричав по 10 раз розвернутись а вже після того перераховував, а тут поки я вийшов на заправку воно перерахувало і все, і я того навіть не чув, а в машині вже всі спалиSluva писав: Та бо він спочатку сам не зрозумів куди попав...він мав йти на Долину

Дякуюcat-yellow писав: Кльово!!!
Звіт класний, розхід смішний
розхід да, супер, але до Трансфагарашу розхід був 4,4, але потім я на нього забив і максимальна швидкість змістилась з 110 до 170apricot писав: Розхід - мм...

ми обмивали не тоSluva писав: Та нема за шо ми ж то діло обмили водярою і закусили "пілє на грілє"

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Jarevych, вогень! крута подорож, і вишенька виглядає пристойно

Хондоводи настільки сурові....
Jarevych, о, згадав, чуєш, а де фотка з головою між аркою і колесом? 

Sad, but true.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
неповіриш, голова не влізла, але суть поняв, то питання вже в процесі вирішення, але поки безрезультатно, комплект пружин дорого, думаю над койлами на зад самопальними, а перед ще не придумав. на черзі заміна масла і фільтрів, потім треба передні стойкиBOXER писав: а де фотка з головою між аркою і колесом?

Але я тобі скажу що дорогу вона тримає впевнено на 150 тримався за трібекою на поворотах нормально, але на 170 вже відставав, потім я зхарився і вирішив їхати повільніше))))
дякую. Ну ти поняв яку машину тобі треAnGeL писав: Jarevych, вогень! крута подорож, і вишенька виглядає пристойно

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Jarevych, нє, я поняв куда треба їхати наступного разу на море

Хондоводи настільки сурові....
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
BOXER, там дві влізе!
Jarevych, давай фото нормальне оновленої оптики!

Jarevych, давай фото нормальне оновленої оптики!
Мій стиль - не ваша мода.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Треба натхнення і машину помити. + треба ще дещо доробити, то вже з наступного тижня.Rosko писав: Jarevych, давай фото нормальне оновленої оптики!

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
якшо ти канешно не валив поза 100 всю дорогу, то розхід шось завеликий....
а так всьо чотко
а так всьо чотко

- Sluva
Ти [цензура] поняв...шляєшся по якихось непанятних вітчизняних курортах і дєнєг думаю стратив не менше ніж Ярко,а він мулудєц,послухав мене і думаю не пожілв ні разу...хіба крім ОбзоруAnGeL писав: я поняв куда треба їхати наступного разу на море

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
ну я тобі сказати, в основному їхав більше 100, часто 130-150 якщо їхав за кимось. Кажу ж спочату розхід був 4.4, а потім я забивFelix писав: якшо ти канешно не валив поза 100 всю дорогу, то розхід шось завеликий....

дякую.Felix писав: а так всьо чотко
не пожалівSluva писав: не менше ніж Ярко,а він мулудєц,послухав мене і думаю не пожілв ні разу...хіба крім Обзору

куда???gribkoff777 писав: "на скара"

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей