Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Еще спящая "Ласточка" Andre
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я коли їду дивлюсь тільки на дорогу :lol:The Fast and the Furious писав:А я тебе сьогодні бачив на ласточці, біля своєї роботи на переїзді, ти з Кривчиць їхав! Я тобі по-пікав а ти навіть мене не замітив і потусував дальше! :mad:
Додано через 1 хвилину 15 секунд:
А када нада? сейчас, если чесно не планируеться поездки в Ивано-Франковск, но если че - приедем, кстати а у Вас драг-гонки есть? Мы бы приехали посмотреть и даже поучаствовать...Ksjuhka писав:Когда твою Ласточку увидит Ивано-Франковск??? (Ты ведь часто там бываешь)!!!
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- ЛЁwА
- Контактна інформація:
Andre
НЕ хочешь поставить себе воооот такой вот спойлер: http://www.diamante.odessa.net/3/Untitled-31.jpg
НЕ хочешь поставить себе воооот такой вот спойлер: http://www.diamante.odessa.net/3/Untitled-31.jpg
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Малий
За зачьот дякую, щодо сітки, не згодний, я просто її перемалюю в чорний колір, а так то ви машину всі в ночі бачили в день сітка підходить до дисків.
ЛЁwА
Спойлер на ГТ-сі, Київській,я її знаю, але мені такий не подобається, крім того мій має моторчик і рухається.
21043 SW
Ну ти рєдіска, забакланив мене... тьфу на тебе :mad:
За зачьот дякую, щодо сітки, не згодний, я просто її перемалюю в чорний колір, а так то ви машину всі в ночі бачили в день сітка підходить до дисків.
ЛЁwА
Спойлер на ГТ-сі, Київській,я її знаю, але мені такий не подобається, крім того мій має моторчик і рухається.
21043 SW
Ну ти рєдіска, забакланив мене... тьфу на тебе :mad:
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Андре, краще Я тут напишу або Тобі скажу, ніж буду за Твоєю спиною казати. А якщо є зауваження то треба над ними працювати, а не злитись. Для цього і роблять тему про машину, щоб почути зауваження. Подивись мою тему. І заміть, Я Тебе і машину не бакланю, а кажу щоб було б краще переробити. ДякуюAndre писав:Ну ти рєдіска, забакланив мене... тьфу на тебе
П.С. Я Твою машину не впимсав в список кращіх, тому що над нею треба попрацювати, а по-друге, це вже зробили інші.

Dynamic Sport Latvia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей