так і будеПетро писав:Часто його чисти,я чищу шо 3-5 тис км
нормальноПетро писав:Як ти з тими юбками по Золочеві їздиш,я нині на окружній чуть зад не обірвав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так і будеПетро писав:Часто його чисти,я чищу шо 3-5 тис км
нормальноПетро писав:Як ти з тими юбками по Золочеві їздиш,я нині на окружній чуть зад не обірвав
на любому шось тай дастьtuningist писав:на сток атмо нічього не дасть,хіба звук)а на турбомотарах є зміст
так,саме він :)|JAGUAR| писав:то той нульовик від Пашиного мустанга?
Олег, ну не сміши мене такими постами я тебе благаюFAST писав:гімно той твій нульовик зимою ти того не відчуєш бо холодно, а літом без корпусу він буде сильно грітися від температури підкапоту і буде їхати фігово, провірено, в мене на вектрі така параша стояла!!!найкращий варіант це оригінальний фірмовий вкладиш КН в рідне місце, забір повітря з під решітки тяга
як не відчую , якщо вже відчувFAST писав:зимою ти того не відчуєш бо холодно
ага!!!забір повітря з під решітки тяга супер і краще їде
rybkaandrew писав:суміш багатша
Глубокі знання в роботі ДВСrybkaandrew писав:ІМХО повітря поступає швидше ,суміш багатша
Ну як, ну вона багатша і всьоmastergid писав:Як вона буде багатшою
а це найвагоміший чинник який мені потрібний був:Збільшення кількості поступаємого повітря за допомогою фільтру нульового опору дозволяє двигуну отримати більше кисню - основного компоненту, необхідного для згорання палива. А значить, і реально збільшити потужність.
взято із мітсубіші клубу :)після установки такого фільтру під капотом з’явиться трохи більше унікального індукційного шуму і декілька додаткових “коней”. До плюсів установки такого фільтру відносяться також зменшення загроможденності моторного відсіку, відмінний зовнішній вигляд і приємний звук при роботі двигуна.
А значить і збільшити поступання тої суміші в ДВС.rybkaandrew писав:Збільшення кількості поступаємого повітря за допомогою фільтру нульового опору дозволяє двигуну отримати більше кисню - основного компоненту, необхідного для згорання палива. А значить, і реально збільшити потужність.
так тут ти правийsergey писав:А значить і збільшити поступання тої суміші в ДВС.Але не склад(багата\бідна) воно не впливає.
а що це ?? типу ДМВП (ДАТЧИК МАСОВОЇ ВИТРАТИ ПОВІТРЯ) ??А значить і збільшити поступання тої суміші в ДВС.
Це типу ДвигунВнутрішньогоСгоранняrybkaandrew писав:а що це ?? типу ДМВП (ДАТЧИК МАСОВОЇ ВИТРАТИ ПОВІТРЯ) ??
sergey писав:Це типу ДвигунВнутрішньогоСгорання
Краще зразу в мотор піску насипати - щоб довго не мучивсяrybkaandrew писав:ну тоді добре шо більше поступає ,лиш би не прогавити його часто чистити![]()
Я па руссє писатьrybkaandrew писав:ДВЗ.
якщо ретельно за тим доглядати то йому нічого не буде :)sergey писав:Краще зразу в мотор піску насипати - щоб довго не мучився
а.......... лише тепер вдупливсяsergey писав:Я па руссє писать
Якшо той фільтр часто чистити то піску буде малоsergey писав:Краще зразу в мотор піску насипати - щоб довго не мучивс
на вкус і цвєт мламастери разниеrybkaandrew писав:Олег, ну не сміши мене такими постами я тебе благаю таке враження шо я ніколи не використовував у штатне місце нульку і т.д. чесно скажу : брєд то шо ти написав про літо і т.д.
ото жбоFAST писав:але якшо льотати суто по трасі буде гут
і я тобі кажу шо мав я в штатне місце те гамно і нічого воно не даєFAST писав:я тобі розказую те що реально провірено
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей