Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лада 2101 1.5 МПСЗ MAYA v2.rev4
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Стать:чоловік
- Номер:21013
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ще один варіант приборки для копійошного щитка приборів від рено сценік 3.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Re: Лада 2101 1.5 МПСЗ MAYA v2.rev4
А оцей просто бомба!!! І реально можна зробити.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- jedi
- Ім'я:Юрій
не знаю чи вже хтось казав ,але поліуретам на ричагах то є не сильно гуд ,особливо якщо авто буде постійно експлуатуватись ,в мене колись на сімці так було перетерли гади ричаги,та й рипіли як гадиgribkoff777 писав: Сайленти передніх ричагів (Планую перейти на поліуретан)
Ш
Задні ричаги повністю на поліуретані ВЖЕ
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Ти про які ричаги задні ? чи передні?jedi писав: в мене колись на сімці так було перетерли гади ричаги,та й рипіли як гади
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
jedi, щось я теж ніфіга не в"їхав , що там і де перетерло
Поліуритан - то є кльово

Поліуритан - то є кльово

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
jedi писав:не знаю чи вже хтось казав ,але поліуретам на ричагах то є не сильно гуд ,особливо якщо авто буде постійно експлуатуватись ,в мене колись на сімці так було перетерли гади ричаги,та й рипіли як гадиgribkoff777 писав: Сайленти передніх ричагів (Планую перейти на поліуретан)
Ш
Задні ричаги повністю на поліуретані ВЖЕ

Те що ричагам 20 років і є така штука як старість металу нікого не цікавить.. всьому винен поліуретан

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
jedi явно щось не то пише, бо в сімці ззаду ричагів ніколи не було (чи ми про сімку БМВ?), а на передніх ричагах стоять сайленти в яких по конструкції є зовнішя металева "обойма", яка і контактує з ричагом, тож якщо щось десь і перетерло по явно не поліуретанpavlolvov писав:Ти про які ричаги задні ? чи передні?jedi писав: в мене колись на сімці так було перетерли гади ричаги,та й рипіли як гади
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- jedi
pavlolvov писав: Ти про які ричаги задні ? чи передні?
передні звичайно ,в мене був жовтий поуліретан ,перетерли свої посадочні місця ,кажу що було
- jedi
MAGYLA писав: edi явно щось не то пише, бо в сімці ззаду ричагів ніколи не було (чи ми про сімку БМВ?), а на передніх ричагах стоять сайленти в яких по конструкції є зовнішя металева "обойма", яка і контактує з ричагом, тож якщо щось десь і перетерло по явно не поліуретан
а я про задню підвіску взагалі нічого не казав

в мене був жовтий поуліретан ,кажу як було , не до дир правда сам поуліретан немає тієй мякості як резина менше стискається і тому блок сильніше витирає своє посадочне місце на керованість це гуд ,а для залізних штампованих ричагів ваза не дуже,може на інші ричагі ковані алюмінієві наприклад
в мене ще передній стаб подвійний стояв і диски 15 з маленьким вильотом
- jedi
а я й не кажу ,що погано ,для спорту гуд особливо в комплексі з іншими примочками ,тіпа інший стаб,переварка кріплення шарової і т.д.Liuskywalker писав: jedi, щось я теж ніфіга не в"їхав , що там і де перетерло
Поліуритан - то є кльово![]()
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Давайте вияснатись не в мому бортовику, ок!?
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
pavlolvov, блін, я давно сюда не заходив, але як глянув на оті плати, мені стало зле. та ти якийсь демон а не людина, в позитивному розумінні того вислову! я вроді теж багато всього може сам зробити, але мій рівень і на 1% не потягне від твого. реально, як то кажуть, ріспект безмежний!!!

Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
AnGeL, Дякую!!! Але то все фігня в порівнянні з тим що я зараз розробляю і планую,
так що слідкуй і не минай теми 

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Значить вирішено зробити щось подібне на щиток нового Land Rover LRX на вигляд він виконаний з плексигласу( акрилу) зі світлодіодним підсвічуванням - думаю повторити приблизно такий , можливо конфігурація буде змінена оскільки щиток 2101 не такий вже і великий при тому ще й вузький , плюс вирішив додати в центр приборки бортовий комп- дисплей від МПСЗ MAYA на ньому якраз і є достатньо функцій для відображення онлайн . ( УОЗ , Вольтметр , положення дросельної заслонки карба , бензин , показник ДАДу, криві УОЗ , кілометраж , добовий пробіг , швидкість , тахометр і тд. )
Фірму яка робить лазерне гравіювання на акриловому склі ( плексигласі ) уже найшов.Осталось в корелі намалювати фоновий дисплей і самі шкали для гравіювання ( це найскладніше )
Проект приборки рушив з місця:
Що зробив - з рідною донорської приборки демонтував задню стінку і всі перегородки а також зроблено пробну задню стінку для приладів , знайдено 06 тахометр і спідометр а також початкові шкали в корелі для дизайнера який займається проектом шкал. Також в пошуку повністю прозорих стрілок.
Також попрацював над переднім окуляром щитка оскільки значки масло акум і світло і тд. також планую фрезернути і підсвітити . Це буде унікальний і єдиний у своєму роді щиток приладів для ваз 2101 в рідному корпусі ( Я особисто в цьому впевнений і зроблю все для цього)
Слідкуйте за темою.
Фірму яка робить лазерне гравіювання на акриловому склі ( плексигласі ) уже найшов.Осталось в корелі намалювати фоновий дисплей і самі шкали для гравіювання ( це найскладніше )
Проект приборки рушив з місця:
Що зробив - з рідною донорської приборки демонтував задню стінку і всі перегородки а також зроблено пробну задню стінку для приладів , знайдено 06 тахометр і спідометр а також початкові шкали в корелі для дизайнера який займається проектом шкал. Також в пошуку повністю прозорих стрілок.
Також попрацював над переднім окуляром щитка оскільки значки масло акум і світло і тд. також планую фрезернути і підсвітити . Це буде унікальний і єдиний у своєму роді щиток приладів для ваз 2101 в рідному корпусі ( Я особисто в цьому впевнений і зроблю все для цього)
Слідкуйте за темою.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Обов'язково. Дерзай!pavlolvov писав: Слідкуйте за темою.

- pavlolvov
- Контактна інформація:
Вирішив сьогодні трохи відволіктись від подій які відбулись і відбуваются, мозг пухне ....
Потроху відновлюю запланований проект приборки, сьогодні накидав (приблизно ) як все буде.
Зауваження і пропозиції приймаються.
Для інфи: На акрилі будуть фрезернуті шкали приборів з значками, дисплей БК буде розміщуватись на задній стінці, єдине що буде то фрезерована рамка в розмір БК. Для контрольних ламп будуть зроблені світловоди щоб кожен світив своїм кольором, загальна підсвітка або саланова(зелена) або біла. Розміщеня стрілок позаду шкла і прозорі стрілки з підсвіткою. Підсвітка з плавним запуском загального фону і окремо для самих стрілок + при вмиканні габаритів -притухання фону. Лічильника кілометражу напевно не буде так само як і добового поскільки все вже є в БК.
Потроху відновлюю запланований проект приборки, сьогодні накидав (приблизно ) як все буде.
Зауваження і пропозиції приймаються.
Для інфи: На акрилі будуть фрезернуті шкали приборів з значками, дисплей БК буде розміщуватись на задній стінці, єдине що буде то фрезерована рамка в розмір БК. Для контрольних ламп будуть зроблені світловоди щоб кожен світив своїм кольором, загальна підсвітка або саланова(зелена) або біла. Розміщеня стрілок позаду шкла і прозорі стрілки з підсвіткою. Підсвітка з плавним запуском загального фону і окремо для самих стрілок + при вмиканні габаритів -притухання фону. Лічильника кілометражу напевно не буде так само як і добового поскільки все вже є в БК.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Подякували: 10 рази
pavlolvov, маньяк
а де стрілка баку? чи теж індикатор в бк буде?
а індикація фар це габарити і дальній? а зробити габарити, дальній, ближній не хочеш?

а де стрілка баку? чи теж індикатор в бк буде?
а індикація фар це габарити і дальній? а зробити габарити, дальній, ближній не хочеш?
- pavlolvov
- Контактна інформація:
rubilnik, в Бк є все і температура і бензин.
Індикація буде всіх необхідних приборів і датчиків + ще ЧЕК , контрольна бензини, і підсос!
Індикація буде всіх необхідних приборів і датчиків + ще ЧЕК , контрольна бензини, і підсос!
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Щоб не наярювати кілька постів напишу в одному все що планував і зробив до приходу літнього сезону.
З нетерпінням чекав тепла так як хотілося скоріше взути білі диски і літню гуму і не тільки, а тому що люблю коли сухо і тепло
Кожної весни відчищаю від бітуму та бруду диски тому що якщо цього не зробити жовтіє фарба і втрачається вигляд.
Тиждень тому ( на залізяках із зимовою резиною ) їдучи на урок англійської ввечері в Зимній воді наткнувся на вибоїну в асвальті, удар був такий що чуть до стелі головою не дістав, після чого залізний диск довелося відкатувати 40хвилин на верстаті , головне що покришка ціла і без грижі, диск вивернуло з обидвох сторін навиворіт.
Сьогодні вихідний і цілий день Я присвятив машині , з ранку поїхав і зробив діагностику ходовки а потім до Віталіка Kaster на розвал- сходження , побоявся після удару їздити ( шкода літню гуму псувати ) Але виявилося все пучком , єдине поправили кермо щоб рівно стояло (а то минулий горе майстер поставив його криво при регулюванні ) Вельми вдячний Віталіку за роботу і приємно було познайомитись
Потім заїхав на роботу регулювати клапана , нагадаю що Я регулюю клапана вже 7 раз після капіталки і не можу зрозуміти чи це запчастини такі або ... , зауважив просідання регулювальних болтів на впускних клапанах ( з чого б це ? ) впринципі все було більш менш в нормі , ланцюг теж , шестирьончатий натягувач ланцюга в нормі.
А ось ремню генератора прийшла дупа і на його місце став зубчато клиновидний ремінь від фірми БОШ . Також замінив фільтр повітряний ( міняю їх кожні 5000 )
Був також проведений замір компресії в циліндрах які склали по 12 ( атм) в кожному з циліндрів , що мене особисто дуже порадувало.Одразу викрутив і пропіскоструїв свічки запалювання від нагару.
Що не дуже радує так це пауза у створенні вище згаданого тюнінг щитка приладів , ніяк руки до нього не долізуть . Думаю як потеплішає .....................
З нетерпінням чекав тепла так як хотілося скоріше взути білі диски і літню гуму і не тільки, а тому що люблю коли сухо і тепло

Кожної весни відчищаю від бітуму та бруду диски тому що якщо цього не зробити жовтіє фарба і втрачається вигляд.
Тиждень тому ( на залізяках із зимовою резиною ) їдучи на урок англійської ввечері в Зимній воді наткнувся на вибоїну в асвальті, удар був такий що чуть до стелі головою не дістав, після чого залізний диск довелося відкатувати 40хвилин на верстаті , головне що покришка ціла і без грижі, диск вивернуло з обидвох сторін навиворіт.
Сьогодні вихідний і цілий день Я присвятив машині , з ранку поїхав і зробив діагностику ходовки а потім до Віталіка Kaster на розвал- сходження , побоявся після удару їздити ( шкода літню гуму псувати ) Але виявилося все пучком , єдине поправили кермо щоб рівно стояло (а то минулий горе майстер поставив його криво при регулюванні ) Вельми вдячний Віталіку за роботу і приємно було познайомитись

Потім заїхав на роботу регулювати клапана , нагадаю що Я регулюю клапана вже 7 раз після капіталки і не можу зрозуміти чи це запчастини такі або ... , зауважив просідання регулювальних болтів на впускних клапанах ( з чого б це ? ) впринципі все було більш менш в нормі , ланцюг теж , шестирьончатий натягувач ланцюга в нормі.
А ось ремню генератора прийшла дупа і на його місце став зубчато клиновидний ремінь від фірми БОШ . Також замінив фільтр повітряний ( міняю їх кожні 5000 )
Був також проведений замір компресії в циліндрах які склали по 12 ( атм) в кожному з циліндрів , що мене особисто дуже порадувало.Одразу викрутив і пропіскоструїв свічки запалювання від нагару.
Що не дуже радує так це пауза у створенні вище згаданого тюнінг щитка приладів , ніяк руки до нього не долізуть . Думаю як потеплішає .....................

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
-
- Подякували: 32 рази
А я у себе тільки два рази підрегульовував - три клапани трошки попустили. І то тільки тому, що шукав причину гуркоту двигуна. Виявилося, що тріснув демпферний шків колінвалу.pavlolvov писав: Потім заїхав на роботу регулювати клапана , нагадаю що Я регулюю клапана вже 7 раз після капіталки і не можу зрозуміти чи це запчастини такі або ... , зауважив просідання регулювальних болтів на впускних клапанах ( з чого б це ? ) впринципі все було більш менш в нормі , ланцюг теж , шестирьончатий натягувач ланцюга в нормі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей