повірте я їжджу із набагато більшими протитуманкамиluav писав:Андрій!Ви ж не їздили з протитуманками на омезі,щоб таке казати

а я знаю тепер навіть якFAST писав:я також буду свої ПТФ переробляти, зроблю покажу, яке має бути правильне призначенння

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
повірте я їжджу із набагато більшими протитуманкамиluav писав:Андрій!Ви ж не їздили з протитуманками на омезі,щоб таке казати
а я знаю тепер навіть якFAST писав:я також буду свої ПТФ переробляти, зроблю покажу, яке має бути правильне призначенння
я так і робивLEgEnDA писав:її треба садити і гріти феном і руками прижимати
ну це обовязково :)Opelevod писав: ше легенько затемнити треба!
треба було ставити одразу!rybkaandrew писав:ставити абс пластик
нічого страшногоSlim_1 писав:треба було ставити одразу!
абс пластик -це серединка між скловолокном і оригіналом , тому тепер відпала така ідеяSlim_1 писав:треба було ставити одразу!
та обробив я напильником,пошпаклював ,пофарбували і тепер все гудnazarok1990 писав:треба було бленду обробити напильником. а так машинка секасна
ще й якnazarok1990 писав:приходиться доробляти
rybkaandrew писав:та обробив я напильником,пошпаклював ,пофарбували і тепер все гуд
якщо вже ставити то тільки пластик, щоб без отоговоnazarok1990 писав:rybkaandrew, то так є, все що не оригінальне приходиться доробляти
та ніфіга вона не закриває обзорFAST писав:тільки закриває обзор, як сказав би Луав
без того не обідеться навіть на абс пластику,лише оригінал поставив і забувFAST писав: щоб без отогово
Штайнмец не дураки,щоб робити бленду,яка буде закривати обзорFAST писав: а взагалі та блендатільки закриває обзор, як сказав би Луав
До речі,чому я якраз і відмовився від зеркал штайнмец:через іх непрактичність.Вигляд у них,звичайно,прікольний,але само дзеркало менше,що погіршує обзор ззаду.Купа народу на це жалілосьrybkaandrew писав: та ніфіга вона не закриває обзор![]()
я сам переживав за це , десь 5 см. закриває ,кароч зовсім не заважає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей