Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тому що її стокова підвіска на реальній дорозі нікуди не годиться. А по євроавтобанах навіть уродска підвіска нового акцента проблем не викликає.Infernal One писав:Зимой это зимой. Мы говорим про лето, ровную трассу. ЧТО БЫ КИДАЛО ПРИОРУ?AndrewK писав: Особливо по зимовій.
Даже мою на максималке никуда не кидало
А давай будем? По трассе 160-180.. Ехал так от 17 кілометра по Стрийской трассе. При чём два раза - все 17 кілометров никуда не прыгает, никуда не ускакивает, зад не виляет, не скачет как мяч, такого как на видео и в помине нет, всё чётко и ровно. Шоб машину швыряло на трассе как кусок г...на в проруби, это пэпэцэAndrewK писав: Про піжвіску класики давай не будем. І ьак повний флуд
Infernal One писав: А давай будем? По трассе 160-180..
Я думав шо чорна суперлада вже літає по необятних просторах ЛьвоваCAT писав: кажуть що ти до кінця місяця вже виїзджаєш на готовій машині
А давай пройди просто на 90 гармошки на горбах дороги на Золочів , відрізок Словіта -Ясенівці ....Infernal One писав: А давай будем? По трассе 160-180.. Ехал так от 17 кілометра по Стрийской трассе.
Аааа, ну понятноAndrewK писав: Блажен хто вірує
Чуво ???САХАР писав: За сколько Приора как для тебя предложили?
А при чём сдесь МЛ-ка?САХАР писав: .Недавно ехал на МЛ-ке
В сравнении с Акцентом/Солярисом?САХАР писав: Приора на этой скорости уже частично управляема
Мож это был Москвичь 2140?andreyclk писав: Один раз проїхався,інформативність керма ніяка при швидкості 120,при 180 вона їде як по рейсах тобто крути кермом не крути їй пофіг,вона вже передком іде на взліт
YuraDOC писав: От мені цікаво, для якого контингенту він робить ці свої "висери"?
Liuskywalker писав:А давай пройди просто на 90 гармошки на горбах дороги на Золочів , відрізок Словіта -Ясенівці ....
Я так і не поняв. Ти їдеш, чи катаешся?Infernal One писав: Признаюсь чесно, ровная дорога это немного скучно, я как раз люблю более горбатую дорогу, где можно ехать 130 и чувствовать как каждое колесо отрабатывает каждую неровность.
Там щось змінилось? Бо крайній раз, як я там був, то дорога була відсутня як фактInfernal One писав: Львов-Малечковичи
Рівної дороги я на відео з жмуріками не бачив. Хвиля на хвилі. Для такої дороги 140-150 це потолок, а він судячи зі звукового супроводу максималку витискавInfernal One писав: А ровная дорога это скучно, там только Солярисы могут взлетать
ти різницю між пріорою і москвичом не вловлюєш?!Infernal One писав: Мож это был Москвичь 2140?
Чорд, а може бути і правда. Там коло Миколаєва є чудний спуск на якому на 5тій теоретично можна розігнати більше реальної максималкиInfernal One писав: Аааа, ну понятно
не теоретично а практичноAndrewK писав: Чорд, а може бути і правда. Там коло Миколаєва є чудний спуск на якому на 5тій теоретично можна розігнати більше реальної максималки
Від коробки залежить. Жигуль максималку на четвертій робить. Мінімум 1000 обертів в запасі буде.wklef писав:не теоретично а практичноAndrewK писав: Чорд, а може бути і правда. Там коло Миколаєва є чудний спуск на якому на 5тій теоретично можна розігнати більше реальної максималки. Моя з того спуску якраз і 207 їхала
. А так то десь 195. Кароч як по книжці
andreyclk писав: diesell, Я от не розумію,що можна пів року робити в жигулю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість