Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а як ти в Рудно заїжджаєш, бо я теперай тільки через Старе Рудно і тільки якшо вже пісєц як треба.Orest писав: А мені як соловю))) я на 18-ках катаось НИСЬКА ГУМА провокує до делікатної повільної і акуратної їзди
я ще пів року тому думав про 16 на літоOrest писав: А мені як соловю))) я на 18-ках катаось НИСЬКА ГУМА провокує до делікатної повільної і акуратної їзди
можна скріншот маршруту на майбутнє?cat-yellow писав: Я сілець і гірник об"їжджаю через дачі
асфальт, 3-4 передача, по часу так само, по відстані - більше, але зато ціле авто
Orest писав: НИСЬКА
Та це так щоб всі зрозумілиYelik писав:Orest писав: НИСЬКА
Вже зустрічаю 2-го власника subaru WRX на цьому форумі з ознаками безграмотності, чого б це![]()
Багато разів там проїджав, але страшно не за резину, бо там просто не поженеш, а за низ машиниweber писав:Orest Те саме Мечнікова
Як коли в основному через (ЗимнуВоду), я там з закритими очима можу проїхати, всі ями і ямиська на память знаю.Jarevych писав:а як ти в Рудно заїжджаєш, бо я теперай тільки через Старе РудноOrest писав: А мені як соловю))) я на 18-ках катаось НИСЬКА ГУМА провокує до делікатної повільної і акуратної їзди
якшо українець сказав, що не брав, значить він вже не віддасть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість