Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я навіть знаю кому ти то подаруєшcrush писав:але наразі не впевнений що воно буде там їздити..
не питайhrdrive писав: доречі шо з дрл-ами не так?
ну й0пт, і вже затраскавcrush писав:деякі шпигунські фото
давай заміну гуми переноси на першу позицію а то вже на сліках їздишcrush писав:на черзі заміна вихлопа
запіна крвпленнч кожуха рульової колонки
нові коврики![]()
можливо коли небуть поставлю назад галогенки+дрл
встановлення автокоректора
заміна амортизаторів капота
заміна гуми
це не порядок виконання робіт...це перелік того що буде робитися...і мабуть більшість з того цього тижняprofan писав:давай заміну гуми переноси на першу позицію а то вже на сліках їздиш
імхо, ненавиджу диски з полками!!!!profan писав:шукай диски з полочками
порівнювати не маю з чим....але результатом задоволений на 500%....хоча Олесь мене сильно переконував щоб я не шастав і не дивився за процесом..щоб було цікавіше бачити результат....але я вредний...і їздив через день....споглядаючи як хлопці трудяться над моєю машиною*Lesyk* писав:crush, як тобі робота? думаю краще у Львов не зробив б ніхто...
ага....спочатку був дещо здивований..що на такий сервіс..так мало персоналу.....але хлопці і встигають все..і робота не поставлена на конвеєр...отож і якість відповідна*Lesyk* писав:crush, мені пижик зробили за 3 дні я був в шоці...Міша знає свою роботу...
то при тому, що твій стояв в роботіcrush писав:ага....спочатку був дещо здивований..що на такий сервіс..так мало персоналу.....але хлопці і встигають все..і робота не поставлена на конвеєр...отож і якість відповідна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість