давай пришвидшуйся, поки ще сніжок))
щоб бочком-бочком

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я брав копії HKS на початок ціна в районі 300 грн, на початок хватитьrybkaandrew писав:Pioneer, цікавить скільки вартують датчики і які собі придбав ??
ясно , тобто 3-ри штука 900 грн ? :) і типу які саме ,тобто що саме показують ?? бо в мене турби поки що немає тому хочу вибрати щоб важливе показувало ,а не так "панти в салоні"Pioneer писав:я брав копії HKS на початок ціна в районі 300 грн, на початок хватить
ну впринципі воно все важливе, в мене тиск масла, вольтметер (з мою музикою важлива річ) і хотів температуру масла ате там проблема з кстановеою тому взяв температуру води (буду мати два датчикиrybkaandrew писав:ясно , тобто 3-ри штука 900 грн ? :) і типу які саме ,тобто що саме показують ?? бо в мене турби поки що немає тому хочу вибрати щоб важливе показувало ,а не так "панти в салоні"Pioneer писав:я брав копії HKS на початок ціна в районі 300 грн, на початок хватитьдую тиск масла , температура і ще там щось , порекомендуй ...............
ти шо там ковбасу і шинку коптити будеш???Pioneer писав:з часом хочу поміняти на температуру вихлопних газів
CAT писав:Pioneer написав:
з часом хочу поміняти на температуру вихлопних газів
ти шо там ковбасу і шинку коптити будеш???![]()
![]()
та ні не вийде хочу в термо обмотку все пустити тому невийдуть шашликиCAT писав:ти шо там ковбасу і шинку коптити будеш???Pioneer писав:з часом хочу поміняти на температуру вихлопних газів![]()
![]()
Привіт,підскажи як ти клеїв той замінник,а то і собі вже давно думаю так зробити!Роскажи сам процес поклейки,буду дуже вдячний!Pioneer писав:замінник алькантари :) дякс стараюсьhrdrive писав:Pioneer, руки і натхнення з правильного місця ростутьтак тримати!
шо на стелі за тканина?
наніс клей на кришу і на тканину почекав пока висохне потім знов наніс на кришу приклав тканину і витягував наносив клей з пульвіка. :)Baseone писав:Привіт,підскажи як ти клеїв той замінник,а то і собі вже давно думаю так зробити!Роскажи сам процес поклейки,буду дуже вдячний!Pioneer писав:замінник алькантари :) дякс стараюсьhrdrive писав:Pioneer, руки і натхнення з правильного місця ростутьтак тримати!
шо на стелі за тканина?
задні двері але незнаю чи треба, дно, багажнік, відсік від мотора, криша, передні двері, бокові опори все шумленоrybkaandrew писав:Pioneer, харощ харош :) де лишилося обезшумити ше ??
на кришу 3 на дно 8 на багажнік 8 на кришку багажніка 2 на двері 7 відсік від мотора 2 ну і ще всякі пластмаси ітд одним словом 3 пачки і ще трошки + сплен :)rybkaandrew писав:Pioneer, скільки листів пішло стп ??
хм.......Pioneer писав:ітд одним словом 3 пачки і ще трошки + сплен
для того щоб не промокала спочатку і наносиш грунтовий слой, ні не здирав староїBaseone писав:А як тканина називається?Чи не пропускає вона клею,коли його наносиш на тканину?В тебе криша була з тканини,ти її перед поклейкою знімав? :)
машина на гарантії, а я там тотального нічого не роблю перетяжка перекраска я недумаю що це щось тотальне до рідної проводки я теж не лізу тим більше незавжди треба всьо знати всім:)shaman писав:машина на гарантійному обслуговуванні в дилера? якщо так то як вони ставляться до таких втручань?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей