спойлєрки зачьотні

а обвіс

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ліп-спойлер--- це спойлер-губа.rybkaandrew писав: ну....... я так розумію що ліп-спой. це типу як реплікаа тут він оригінал
П.С. садиться на стікольний клей
rybkaandrew писав: так не буду але по кріпленнях не дуже підходять ті бампера., однак краса потребує жертв тому буду пробувати ставити, за зиму попробую оригінал від рестала поставити,якщо вийде ,то буду робити так як на фото,але я людина "змінної думки" тому всяке може статися :)
vannnja писав:за бампер звичайно :)luav писав:За нього то за що?За машину чи за обвіс?Що саме цікавить?
Там не все так просто з встановленням,але реально.Мені допоміг з встановленням Вітя-Голубенко з опель-клубу.Він по колу все поміняв на своєму дорестайлі+капотrybkaandrew писав: так не буду але по кріпленнях не дуже підходять ті бампера., однак краса потребує жертв тому буду пробувати ставити, за зиму попробую оригінал від рестала поставити,якщо вийде ,то буду робити так як на фото,але я людина "змінної думки" тому всяке може статися :)
та я догадувався що мало давFAST писав:спойлєрки зачьотніскільки за той з 3-ох кусків відвалив?? як розкажу скільки дав за свій будеш сміятися
а обвіс![]()
![]()
що ти в ньому найшов незнаю
створюй тему, народ допоможе, але головне як ти сам бачиш свою машину і обвіс який поставити хочеш!!!!rybkaandrew писав:а обвіс думаю створю тему-опитування
FAST писав: скільки за той з 3-ох кусків відвалив??
галицька натура питанням на питання відповідатиrybkaandrew писав:та я догадувався що мало дав скільки ???
FAST писав:я за свій з кришкою багажника (яку зарас продаю за ті самі гроші) взяв за 500грн
FAST писав:rybkaandrew,
галицька натура питанням на питання відповідати![]()
я за свій з кришкою багажника (яку зарас продаю за ті самі гроші) взяв за 500грн
та там подушку вставляєшluav писав:Тим паче безпека і подушки для вас не важливі
Вона інакша від машини 99 рокуrybkaandrew писав:та там подушку вставляєшluav писав:Тим паче безпека і подушки для вас не важливі
Opelevod писав: то не диски а колесо катка
а шо не правда? :) Диски на Омезі будутьrybkaandrew писав:ото сказанув
![]()
дійсно його нік відповідає йому "Віталік Першийhrdrive писав:особливий респект Віталіку Фірсту
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей