в мене стоковий коштує на шроті як жигульовський 400грнFest писав:ХАЛЯВАFAST писав:давно шукав, а тут за 200 баксів двохдискова блокіровка

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене стоковий коштує на шроті як жигульовський 400грнFest писав:ХАЛЯВАFAST писав:давно шукав, а тут за 200 баксів двохдискова блокіровка
файно)він великий за розмірами?може то собі притулити))як по надійності?Ziro-cool писав:в мене стоковий кватро з блокою 700-800 грн. з любими передаточними,
але, молоток шо купив, то святе блока
Дадчики АБСZiro-cool писав:бачу там якийсь дріт, блока вкл/викл ручно? чи автоматично.
масло буде таке!Ziro-cool писав:зразу туда масло з ындексом GL-5, для блокованих редукторів, не пожалієш, і тихіше працює, і блока краще спрацьовує.
вроді воно йде повна синтетика 145/90
так вого зы сток параметрами,FAST писав:масло буде таке!Ziro-cool писав:зразу туда масло з ындексом GL-5, для блокованих редукторів, не пожалієш, і тихіше працює, і блока краще спрацьовує.
вроді воно йде повна синтетика 145/90
а чого вони редукторі а не на ступіцах?zelja писав:Дадчики АБС
спереді в ступицях взаді в редукторі....Ziro-cool писав:а чого вони редукторі а не на ступіцах?zelja писав:Дадчики АБС
в опелях так іде?
hrdrive писав:віддай каблуки, бІлять
вона включається коли тиснеш на педальку сильноZiro-cool писав:понятно, бач я незнав
думав блока довключається примусово, так як в аудейках(S-kax)
то ітак понятно, в мене блока вкл автоматично коли пробує буксувати, або цикнув кнопу і маєш заварений редукторFAST писав:вона включається коли тиснеш на педальку сильно
після дня експлуатації, почала буксувати сцепа, бідненькаZiro-cool писав:то ітак понятно, в мене блока вкл автоматично коли пробує буксувати, або цикнув кнопу і маєш заварений редукторFAST писав:вона включається коли тиснеш на педальку сильно,
отак!
варят чи шо?Ziro-cool писав:сцепу від дизеля став, помагає!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей