Я б не зволікавshaman писав:Також треба поміняти розподільник тормозних зусиль, тече з нього потроху, купив вже давно, а руки поміняти не доходять

Я поміняв, вже півтора роки все ок

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я б не зволікавshaman писав:Також треба поміняти розподільник тормозних зусиль, тече з нього потроху, купив вже давно, а руки поміняти не доходять
ти скажи коаще що ти ще не мінявsergey писав:Я поміняв, вже півтора роки все ок
А ти?Безпроблемний ти наш ЛаносLEgEnDA писав:ти скажи коаще що ти ще не міняв
я в курсі, хоча вже півроку так ганяю, реально немає коли, правда доливаю по 50 грам максимум в місяць. Маю на цьому тижні міняти масло бо вже 150 км переїздив, думаю заодно і розподільникsergey писав:Я б не зволікав
Мало його поставити, це не проблема, проблема відрегулюватиshaman писав:я в курсі, хоча вже півроку так ганяю, реально немає коли, правда доливаю по 50 грам максимум в місяць. Маю на цьому тижні міняти масло бо вже 150 км переїздив, думаю заодно і розподільник
shaman писав:вже десь під 140 тисяч, треба зранку подивитись, бо не звертаю на то уваги. Машина кожен день на ходу, при чому дуже активно, вона мене везе не туди де є дорога, а туди куда я хочу, полювання, рибалки, виїзди в ліс, на полігон...
Масло ЗІКshaman писав:замінено масло та фільтр- 155 грн та 22 грн
я цей шорох чую вже піврокуshaman писав:Де тижні 2 назад почув що від правого заднього барабану при тормозінні чути якийсь шорох
так точно, нагадує бархат, це флок, можеш почитати в неті за цю технологіюSally писав:шось я не поняла, та частина така синя і якась бархатна чи шо?
можливо колодки вже стерті, а можливо так як в мене банально пружинки накрились і тре зовні по корпусу барабанаSally писав:я цей шорох чую вже півроку
lambor писав:весь час машини і 9-ку в тому числі, трохи шаманив
колись коли вона купилась новою в салоні то перших 60 тисяч також не знав фактично що таке ремонти, тепер просто фінансова ситуація неп озволяє купити щось нове з салонуlambor писав:потім купив собі нове Авео і про ремонт забув
елементарно, є щітки спеціальні для кашеміру, ними воно за пару секунд чиститься і стає як нове. Найбільше мені сподобалась стійкість- я нігтем як не пробував не міг здерти покриття, до того ж його банально можна мити якщо буде якесь пятно.Sally писав:а як його чистити?
це дирки від кріплень додаткових приборів, сама панель була б\уSally писав: шо то за плямки зверху? пропалив чи шо?
Чим 09 класна, що розхідники дешеві і доступні в продажі.-замінено масло та фільтр- 155 грн та 22 грн
-повітряний фільтр- 25грн
або ти щось неправильно написав, або я неправильно зрозумів, в тому і вигода цієї машини що більшість речей можна робити самому, хоч а я завжди кажу "лікар лікує, будівельник будує", кожен має робити свою справу і нехай деколи потратити лишні гроші та довірити роботу професіоналу, чим напартачити та попасти потім 2-3 рази..Andriy01 писав:Але робота по їх заміні відносно дорога.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей