Руль піде "любий", але хочу зберегти шарм. Всякі спортивні рулі по салону не пасують.
Весь салон в світлий беж+дерево.....хочеться просто гарно обшити руль. А підсвітки...карбонова плівка....непасує!!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Маю такі "ключі" від піонера. Якщо буваєш перехрестя Зелена-Дністровська, де поворот на сокар, можу відщолкнути мафон.jetros писав: ↑Пон, 21 жовтня 2019, 21:47255376.jpgПитання з імобілайзером вирішено, все працює!☺
Маю другий конфуз....як витягти з шахти паціфон Піонер ДЕН-6010???? Колись в молодості вставляли пилочки для нігтів......тут нейдуть! Знаючі, намалюйте, як та приблуда виглядає. Син хоче коньче його викинути, а треба зняти акуратно☺
Закинь №тел в ППMAGYLA писав: ↑Сер, 30 жовтня 2019, 10:30Маю такі "ключі" від піонера. Якщо буваєш перехрестя Зелена-Дністровська, де поворот на сокар, можу відщолкнути мафон.jetros писав: ↑Пон, 21 жовтня 2019, 21:47255376.jpgПитання з імобілайзером вирішено, все працює!☺
Маю другий конфуз....як витягти з шахти паціфон Піонер ДЕН-6010???? Колись в молодості вставляли пилочки для нігтів......тут нейдуть! Знаючі, намалюйте, як та приблуда виглядає. Син хоче коньче його викинути, а треба зняти акуратно☺
Або заїдь там, де встановлюють, думаю мають мати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей