і набуя та плівка? щоб наступному власнику тачка дісталась в "ідєальному стані"?Igor4ik писав: я бце все діло затянув плівкою,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і набуя та плівка? щоб наступному власнику тачка дісталась в "ідєальному стані"?Igor4ik писав: я бце все діло затянув плівкою,
І він подякує за те що тобі обійшлось це в 700 дол, а йому бесплатно дісталась фарба в стані -завод.pikach00 писав: набуя та плівка? щоб наступному власнику тачка дісталась в "ідєальному стані"?
pikach00 писав: і набуя та плівка? щоб наступному власнику тачка дісталась в "ідєальному стані"?
та ні, сідушки не буду замотувати а ось на рахунок плівки хороша ідея.pikach00 писав:Dexter, о, любитель пультів в целофані прийшов![]()
Ростик1, да-да, ше сідушки можна в плівку замотати, хулє
pikach00 писав: і набуя та плівка? щоб наступному власнику тачка дісталась в "ідєальному стані"?
Igor4ik писав:каміння в нас не тільки гравійній дорозі, камінь якщо бє він вибиває і краску і пошкоджує оцинковку, далі діло природи, це вже якщо заходити наперід експлуатації! нинішня покраска заводу вже не тої надійності як колись! не говорячи про якість!
а може не буде продавати...? шо тоді скажеш?Ростик1 писав: а як будеш продавати зiдреш i скажеш покупцю "бачиш як я тобi машину зберiг?"
Dexter писав: то не бмв і не ваг шоб продавати її через два роки
во воIgor4ik писав: Наш народ [цензура] ше не купив, а вже думає як то потім продати,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей