скільки розхід? бо баржа таки трохи важкуватаpuzzo писав: Ну і розхід наразі тішить.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
скільки розхід? бо баржа таки трохи важкуватаpuzzo писав: Ну і розхід наразі тішить.
ну ти дядя порівнявRomko писав:Taras:), pavlo09, ну він пробував з моїм макаронником тягатись на тому дизелі
Яка шкода була до того? Чого міняв?puzzo писав:Після 140 коней шкоди - стиль їзди не міняв, не відчув такої потреби, тому можу зробити висновок що ті 30 коней мені особливо і не потрібні булиBOXER писав:
кгм, шось малувато на таку баржу...![]()
Що подобається з допів які отримав і в попередньому авто їх не було:
-безключовий доступ в авто
-навігація штатна, річ безпонтова, але всеодно приємно, штатне підключення телефону
-сподобалась ергономіка салону, дрібнички типу підстаканнику на торпедо і в задньому підлокотнику
-дуже продумана трансформація салону, сидіння ззаду складаються за секунду
Ну і розхід наразі тішить.
по-перше, нам на етам етапі жизні пасрати на ті вкладишіpuzzo писав: Ну і цікавить думка вагіноводів:
а по-друге, якшо масла не бере, я б не дуже ліз туда так сразуpuzzo писав: вкладиші міняти чі дасться чути?
Там просто треба лити якісне мастило і купляти якісні фільтри вчасно ...і питання з вкладишами не виникне ...так.що не треба трісти дерево раніше ніж достигнуть плоди ...Felix писав:по-перше, нам на етам етапі жизні пасрати на ті вкладишіpuzzo писав: Ну і цікавить думка вагіноводів:![]()
а по-друге, якшо масла не бере, я б не дуже ліз туда так сразуpuzzo писав: вкладиші міняти чі дасться чути?нашим маустрам завжди встигнеш віддати тачку
але то моя непрофесійна думка...
ХА, згадалосьpuzzo писав: Felix, вагіноводи то власники рено на мою думку.."вот доказатєльство"
ну та я колись волєю судєб був власником рено десь в районі 2 місяцівpuzzo писав: вагіноводи то власники рено на мою думку.."вот доказатєльство"
воно то так... я навіть на ютюбі вчора бачив відео типу "стит лі пакупать малаабйомний дізіль рено сценік 1.5дці", то там бяларускі мастіра те саме говорили - про якісні масла і особливо якісні фільтра... + вони радили сразу міняти вкладишіanry1 писав: просто треба лити якісне мастило і купляти якісні фільтри вчасно ...і питання з вкладишами не виникне ...так.що не треба трісти дерево раніше ніж достигнуть плоди ...
то тіпа із серії: рено - ельф, альфа - селенія і т.д.Taras:) писав: puzzo, only ELF
І причому тут розхід мастила до зношених вкладишів?Felix писав: якшо масла не бере, я б не дуже ліз туда
Лий арал але з допуском. Рено лиє скрізь той ельф, але я не розумію чому, бо мастило так собі, може якби і не лили його то не виникало б питання заміни вкладишів на 150+ к.puzzo писав: На всіх своїх не нових авто лив Арал з бочок, а не каністр, маю хорошого знайомого з числа дилерів
тому що Рено проводить всі випробування на тому маслі. Всі заявлені ресурси актуальні при умові регламентних ТО і використанні оригінальних рідин.Fobos писав: Рено лиє скрізь той ельф, але я не розумію чому, бо мастило так собі
тобто з інтервалом 30 тис.?Jarevych писав: Всі заявлені ресурси актуальні при умові регламентних ТО і використанні оригінальних рідин.
чому 30? то все залежить від мотору і автомобіля. В мене 20 тис, в Лагуни може бути і 30Felix писав: тобто з інтервалом 30 тис.?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей