в нього взагалі багато цікавих соціальних постів в блозі.
ось цей ше вартий уваги http://demyandanylyuk.com/2015/04/22/wrong-s01e01/
zEk, вибачай шо в твоїй темі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
такі да) як говорять про власників джипів "їздити на джипі по місту - те саме, шо тримати уйх постійно в перезервативі - заради того шоб раз в місяць скористатись"T5-R писав: Парадокс у нас з тим що купа жипів які не бачили бездоріжжя, та великих бімерів, які не бували на автобанах з часів ГДР
ізвініті... :)BOXER писав:cat-yellow, ти просто їздити не вмієш, пєнсія![]()
cat-yellow писав:Ви таваріщі гаваріть, да не загаварюйтесь!
Я після того, як попробував на високій машині (бус) по нашим дорогам покататись - взашалі не хочу на чомусь малому їхати і сракою асфвльт терти.... І із задоволенням юзав би і паркетник якийсь теж.
В Польщі ж інша справа, тут мені високе авто - нафіг не потрібно, тут по місту достатньо економного якогось прища, типу фабія-фієста-поло, а на трасі седана типу фокус-пасат
T5-R писав:BOXER, наприклад в нас теж йде до того що люди пересідають на економніші авта. Це правильно. Затримує процес лише відсутність нормальних доріг.
Я б особисто їздив на Поло постійно, для мене цілком прийнятна модель.
Парадокс у нас з тим що купа жипів які не бачили бездоріжжя, та великих бімерів, які не бували на автобанах з часів ГДР
а чого фокус до маджентіса рівняти?) маджентіс то явно рівень Мондео, який його дрюкне у всьому)shpila писав:на Magentis їздив? Як на мене то воно явно ліпше дороги тримається і рулиться, хотя салон і якість матеріалів там на нижчому рівні.Fobos писав: жодна корейська машина того ж класу не зрівняється в управлінні
Може рівень Mondeo то все таки Optima? Як вважаєш?Kritik писав:а чого фокус до маджентіса рівняти?) маджентіс то явно рівень Мондео, який його дрюкне у всьому)shpila писав:на Magentis їздив? Як на мене то воно явно ліпше дороги тримається і рулиться, хотя салон і якість матеріалів там на нижчому рівні.Fobos писав: жодна корейська машина того ж класу не зрівняється в управлінні
тому шо оптіма шо маджентіс...Optima (на європейському ринку називається Kia Magentis)
так як ти визначив тоді шоzEk писав: вона на різних місцях по різному і +- коливається
zEk писав: машинка в рідній фарбі вся
якщо коротко то...товщина ЛФП в різних частинах кузова коливається...але неповинна перевищувати норму...в даному випадку (як мені сказали) норма до 250 +-BOXER писав: так як ти визначив тоді шо
zEk написав:
машинка в рідній фарбі вся
якщо шпакля, то там більше 500 зразу стріляє, менше не може бути, коли є шпаклівка.BOXER писав:а, ясно, не знавдумав шо сильно відрізняється тільки якшо шпакльовано...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей