Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vectra A 1,8 white hatch
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Ось пару фоточок 

- Speedo
- Контактна інформація:
Re: Vectra A 1,8 white hatch
ще відосік по "вектрах":
- Speedo
- Контактна інформація:
Хто може замовити з цього сайту? Чи може є якісь аналоги за схожою ціною?
Думаю, непогано мали би дивитися на моїй Вєрі
http://www.fk-shop.de/en/Sports-mirror- ... hrome.html

http://www.fk-shop.de/en/Sports-mirror- ... hrome.html
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
це зеркала?

+1T5-R писав: без бризговиків спарЦо не став
- Speedo
- Контактна інформація:
FK брендова річ
То ж не базарний варіант з кривчиць чи зеленої
Кітайці з турками такого ще не навчилися робити...

для 60-літнього дєдушкі непогані пізнання у фірмах, вітаюT5-R писав: без бризговиків спарЦо не став

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Китайці айфони, ноутбуки випускають, а циганські зекрала певно не навчилисьSpeedo писав: FK брендова річ То ж не базарний варіант з кривчиць чи зеленої Кітайці з турками такого ще не навчилися робити...

abibas теж брендSpeedo писав: FK брендова річ

Головне, щоб у любому віці могти відрізнити що потрібне машині а що ніSpeedo писав: для 60-літнього дєдушкі непогані пізнання у фірмах, вітаю

Impossible is Nothing
- Speedo
- Контактна інформація:
та я ж і не спорю з піною з рота (як тут дехто), просто раджуся. В мене немає лишніх, хай навіть тих 17 євро щоб купити, а потім чухатись НАФІГА 

- T5-R
- Контактна інформація:
якщо в тебе цілі дзеркала, то краще залиш їх, якщо руки чешуться, то шукай ірмшер наприклад, якщо такі існують в природі. Хай навіть вони будуть б.у., але це краще ніж ноунейм з циганстайлом
Impossible is Nothing
- Speedo
- Контактна інформація:
Та ніби цілі, прості звичайні "маханіка", хтілось якось покращити....
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
ФК то китай китайський.Speedo писав: FK брендова річ То ж не базарний варіант з кривчиць чи зеленої
Ford?
- Speedo
- Контактна інформація:
РЕМОНТ СИСТЕМИ ABS
З моменту покупки "дістала" "лампочка ABS". Але не так сама лапочка,
як робота системи, необхідна в наш час (особливо взимку). При першій діагностиці ходової було виявлено, що кільце (вінець) АБС на кулаці розбите (вірніше його є тільки половина). Спочатку пошук не дав результату (на розборках наші "бізнесмени" хочуть "втюхати" кулак в зборі і т.п., а нова запчастина окремо, за словами продавців, "не йде", але ми то з вами знаємо;) ). Зате майже відразу і без зайвих проблем знайшов цю запчастину в Польщі. Кільце на 29 зубів з внутрішнім діаметром 67 мм. Ціна питання вже в Україні з доставкою, 170-200 грн., (У різних продавців по-різному, але плюс-мінус так) або близько 15-17 злотих за курсом в Польщі. Якщо кому треба, можу організувати;)
Як потім виявилося зламаним виявилося і інше кільце, на лівому колесі, при першому огляді цього не помітив (як це їх можна було умудриться поламати? Питання до попереднього власника
). Знову, замовлення з Польщі та близько тижня очікування. При заміні другого кільця проблема не зникла і довелося ще їхати до електрика вирішувати проблеми з датчиками і проводкою.
На щастя, більше нового купувати нічого не довелося. Після години роботи, зачисток контактів та інших маніпуляцій АБС - працює!
Ціна питання: 590 гривень
З моменту покупки "дістала" "лампочка ABS". Але не так сама лапочка,

Як потім виявилося зламаним виявилося і інше кільце, на лівому колесі, при першому огляді цього не помітив (як це їх можна було умудриться поламати? Питання до попереднього власника

На щастя, більше нового купувати нічого не довелося. Після години роботи, зачисток контактів та інших маніпуляцій АБС - працює!
Ціна питання: 590 гривень
- Вкладення
-
- kabs.jpg (3.81Кіб)Переглянуто 3774 разів
- Speedo
- Контактна інформація:
ПІДГОТОВКА АВТОМОБІЛЯ ДО ЛІТА
Заміна масла, фільтрів, задніх колодок, регулювання "ручника".
Масло брав перевірене, моє улюблене Castrol 10W40 Magnetec A3/B4 (купував ще за старою ціною - 300 грн., близько пів року тому).
Фільтр масляний по Hengst, паливний - Mecafilter.
До слова, в старому паливному фільтрі була вода, бо при першому ТО відразу після покупки, я його не міняв, "завтикав"
Колодки задні LPR. Діагностика ходової.
Попутно зробив ремонт АБС, подоставляв відсутні лампочки підсвічування на панелі, а так само, відремонтували світло в багажнику (лампа світила якось "через раз"
, контакти ...).
Залишилося "вирівняти" колісні диски, які після зими у досить поганому "нерівному" стані ...
З планових ремонтів на майбутнє - заміна прокладки кришки клапанів (вже починає підтікати), заміна глушника, який є "варений-переварений", але ніби ще "тримається купи"
.
Заміна масла, фільтрів, задніх колодок, регулювання "ручника".
Масло брав перевірене, моє улюблене Castrol 10W40 Magnetec A3/B4 (купував ще за старою ціною - 300 грн., близько пів року тому).
Фільтр масляний по Hengst, паливний - Mecafilter.
До слова, в старому паливному фільтрі була вода, бо при першому ТО відразу після покупки, я його не міняв, "завтикав"

Колодки задні LPR. Діагностика ходової.
Попутно зробив ремонт АБС, подоставляв відсутні лампочки підсвічування на панелі, а так само, відремонтували світло в багажнику (лампа світила якось "через раз"

Залишилося "вирівняти" колісні диски, які після зими у досить поганому "нерівному" стані ...
З планових ремонтів на майбутнє - заміна прокладки кришки клапанів (вже починає підтікати), заміна глушника, який є "варений-переварений", але ніби ще "тримається купи"

- Вкладення
-
- a3b4.jpg (9.5Кіб)Переглянуто 3769 разів
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
я завжди думав шо то одне з найгірших мастил, яке підробляють на Лівандовці в підвалі....
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- Speedo
- Контактна інформація:
Taras:) якщо брати на базарі то так і є. Але, якщо у прямих (провірених) постачальників з документами - то проблем немає. 

- T5-R
- Контактна інформація:
Speedo, Від того кастрола немає нагару на заливній кришці, в середині двигуна? двигун масла не їсть?
Я раз спробував його у вісімку, років 5 назад, жерла літру на 1000 км
думав мотору вже хана, поки не перейшов на валволайн.
Я раз спробував його у вісімку, років 5 назад, жерла літру на 1000 км

Impossible is Nothing
- Контактна інформація:
T5-R, і я про то!!!!
в джетту лию Castrol Titanium повну синтетику, то масло на місці, а тово заливав в Астру стару то жерло ппц....
в джетту лию Castrol Titanium повну синтетику, то масло на місці, а тово заливав в Астру стару то жерло ппц....
- Speedo
- Контактна інформація:
T5-R нагару немає, а з шелом, був
І, що мені дуже сподобалося, масло залишається чистим (світлим) на щупі досить довго, напевне тисячі 2-3 пробігу.
Чого не скажу про Шелл 10в40, який зараз робиться в Росії і якість його не знаю чи краща буде ніж ZIK
-------------------------------------
А щодо "масложору", був у мне один випадок. Є у мене клієнт, ПП який бере ТІЛЬКИ Castrol DPF diesel 5W40 на свої дизельні октавію і робочий Т5. Їздить досить багато, тому купує його чи не кожні 2-3 місяці. І от одного разу у нас його не виявилося і він змушений був взяти на базарі.
То потім так плювався! Розхід на Т5 був як ти кажеш літру на тисячку. Він з того всього схарився, злив ту бодягу, передзвонив, замовив і купив у нас 
Я маслами займаюсь, ще з 2005 року, а "кастролом" років 5 так це точно, то вже в тому щось трохи знаю
ВИСНОВОК: ТРЕБА БРАТИ У ПЕРЕВІРЕНИХ ДЕСТРЕБ"ЮТОРІВ, У НАС ЦЕ "ОМЕГА-АВТОПОСТАВКА" І "АСГ" В ПУСТОМИТАХ. Можливо є ще хтось, не знаю. Думаю, що і в "Епіцентрі" якщо купиш - проблем не буде
Ну і воно зараз не дуже дешве, звичайно, то факт. Але, варто за нього стільки дати, ІМХО.
п.с.:
Доречі Castrol DPF diesel 5W40 ДУЖЕ раджу власникам сучасних дизелів (з коммон-рейлами і т.п.). Дуже добре себе показує. Особливо для двигунів ВАГ. Там, вроді і заводом воно рекомендовано

Чого не скажу про Шелл 10в40, який зараз робиться в Росії і якість його не знаю чи краща буде ніж ZIK

-------------------------------------
А щодо "масложору", був у мне один випадок. Є у мене клієнт, ПП який бере ТІЛЬКИ Castrol DPF diesel 5W40 на свої дизельні октавію і робочий Т5. Їздить досить багато, тому купує його чи не кожні 2-3 місяці. І от одного разу у нас його не виявилося і він змушений був взяти на базарі.

Я маслами займаюсь, ще з 2005 року, а "кастролом" років 5 так це точно, то вже в тому щось трохи знаю

ВИСНОВОК: ТРЕБА БРАТИ У ПЕРЕВІРЕНИХ ДЕСТРЕБ"ЮТОРІВ, У НАС ЦЕ "ОМЕГА-АВТОПОСТАВКА" І "АСГ" В ПУСТОМИТАХ. Можливо є ще хтось, не знаю. Думаю, що і в "Епіцентрі" якщо купиш - проблем не буде

Ну і воно зараз не дуже дешве, звичайно, то факт. Але, варто за нього стільки дати, ІМХО.
п.с.:
Доречі Castrol DPF diesel 5W40 ДУЖЕ раджу власникам сучасних дизелів (з коммон-рейлами і т.п.). Дуже добре себе показує. Особливо для двигунів ВАГ. Там, вроді і заводом воно рекомендовано

- Вкладення
-
- 5w-40-dpf.jpg (25.22Кіб)Переглянуто 3721 разів
- Speedo
- Контактна інформація:
Taras:), T5-R Доречі і по ціні можна зорієнтуватися. Якщо на базарі "кастрол" іде в ту ж ціну (чи не набагато дорожче) ніж, скажем "лукойл", то відразу зрозуміло що то є за масло!
Справжній Castrol - одне з найдорожчих мастил у нас і йде на рівні "шеллу", "лікві-молі", "аралу", а то й трохи дорожче. На даний час ціна такого мастила, як я брав собі стартує від 500 грн. Все що дешевше, в каністрах "кастролу" - то не є масло
Але то таке, я нікого не агітую і інтересу в мене ніякого немає. Просто - власний досвід

Справжній Castrol - одне з найдорожчих мастил у нас і йде на рівні "шеллу", "лікві-молі", "аралу", а то й трохи дорожче. На даний час ціна такого мастила, як я брав собі стартує від 500 грн. Все що дешевше, в каністрах "кастролу" - то не є масло

Але то таке, я нікого не агітую і інтересу в мене ніякого немає. Просто - власний досвід

- Контактна інформація:
Speedo, 500 грн за масло то дешево