Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Мій PEUGEOT 605
SERUY
Ім'я:SERUY
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Мій PEUGEOT 605

Повідомлення SERUY » Сер, 06 листопада 2013, 03:03

Всім привіт :) Давненько я нічого не писав. з машином проблем ніяких крім тих які собі сам створюю :D Доіпався до тормозів нові колодкі всі і тп :) пля не мав часу сам зробити думаю заскочу на сервіс :oops пів страченого дня і 500 грн і на другий день(неділя) повний пісец :angry бо барани вважають шо ті всі фіксатори і огранічітелі на колодках то прстотак [цензура] не потрібно
кароч було так в суботу заскочив поміняти десь в 10 - 11 годині виїхав в 17-18 ну то вже [цензура] заплатив космос 500 грн за колодки і один поправлений патрубок %) [цензура] не шкода але жаба даве ціни космос :surprised але на другий день повіз малого в зоопарк лімпопо думаю всі знають і напів дороги пісец як шось почало шкркбти %) ладно думаю не буду тривожити жінку і ше маму яка тож з нми їхала :D промовчав
пля і дивлюсь потім одна колодка тримається тільки за рахунок диска в який вона вперлась і профігачила диск на 5 мм :angry кароч як не як поки дитина нсолоджквалась закумариними левами і всякою живністю я підручними методами і цвяхами то все поставив на місце :D а на другий дени замовив все нове (колодки зовнішні ,колодки ручніка(ше раз нові) :D , нові тормозні диски, троси ручніка всі внутрішні і зовнішні пружинки і тп) кароч весь зад і за дві години сам все поміняв 8-) тепер повний ідеал :) в повороти з ручнічком тепер легенько :D
дальше по машині з недоліків
нема підстаканника :sing
підсвітку багажника і бардачка вже переробив :D пля як та людина з таким світлом в багажнику може їздити :D
передні повороти з завода зроблені в галогенках тому їх не видно тре шось подумати або на то забити :D
а так петензій 0 хіба ті шо то не так як в наших машинах нема причини сіпатись з дому типу жикльор і тп :D
а на весну буде повний ребілд :D
а ше новий гідрак і нова резина ггг :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей