а не вигідніше було купити іншу хіба?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо б і взяв іншу машину то в неї б треба було вкласти приблизно ту саму суму шоб довести до стану такого як я хочу...та і то сімейна реліквія від тата, не особо хотів міняти на іншу знаючи шо вклав дуже багато...zinkevych писав: ого
а не вигідніше було купити іншу хіба?
2 січня ДТП лобове, прямо під домом , п'яний пішов на обгін і прямо в мене...Kirik писав: ой йой, а шо то сталося?і вигідно жигуль зара на роботі робити?
цілий але без травм не обійшлось мав струс мозгу, і надірвану связку в коліні...pavlolvov писав: Залізо є залізо, сам хоть цілий? Шось так дивлюсь що там немає живого місця без вмятин, то при ударі ще крутило? А з другої сторони-якщо ця машина сімейна реліквія, має хороший і не ржавий метал то чого б і не відновити, я підтримую
Вигляд мала хороший(не то шо мій копіндос) давай "дєрзай".
з кольором невгадав то не "платина" а "Приз"Infernal One писав: Про СССР лучше ничего не говори , могут прийти "умные люди" и обозвать маскалём-сепаратистом, обвинить в "совкодрочерстве" и посоветовать "выпить яду"
Машина очень интересная, классно смотрится, я подумал что "Тройка" из-за решётки. Цвет "Платина" вообще супер. Знал бы тебя раньше ....
По теме , я свою тоже востанавливал и тоже на роботе. Удар был не слабый , сантиметров 20 передка с права ушло, вся морда в смятку , поведеный кузов на 3 см., в общем хорошего мало.
Но решил восстанавливать, машина 2007 года выпуска, не гнилая, да чего там говорить, по сути новая машина. Куплена была не за дёшево, продать её за копейки битую, хватило бы только на убитое в хлам Зубило, либо относительно не плохой Жигуль. Да и вообще первая личная машина, по этому решил восстановить.
Восстановил и ни чуть не жалею. Машина совсем не поменялась. Только салон плохо собрали, по этому стала трястись вся как тарантайка. Но это всё делается.
Давай заканчивай скорее с ней , капец как хочу на неё глянуть.![]()
ти правий!підсилення треба робити полюбому...VETERAN писав: Andriy-doker, як я тобі співчуваю...
Моя тобі порада - відразу роби підсилення кузова. Я тепер шкодую, що піддався на вмовляння свого зварника-невдахи і не настояв на виконанні своїх зауважень. Пройшло 4 роки, проїхав 50 000км і вже з'явилися тріщини. Правда у мене стоять пружини підвищеної жорсткості і вантажу я машину серйозно - до 700кг.
хтось розрізаєстойки вварює всередину сталеві прути...Drumandbasser писав: Andriy-doker, VETERAN, є варіанти підсилення стійок лобового?
Я колись вичитав, що оптимальними є накладки з грубшого металу на стійки лобового - по дві на кожен кут - з боку дверей і з внутрішньої сторони.Drumandbasser писав: є варіанти підсилення стійок лобового?
ввёл в поисковике цвет Приз и вот что нашёлAndriy-doker писав: з кольором невгадав то не "платина" а "Приз"
я знаю, то знайомого з Луганська машина, він її комусь продав а той другий власник добив((Infernal One писав: ввёл в поисковике цвет Приз и вот что нашёл
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей