Зате інтерєр - все в стилі Ваген - сухо, скучно як хтось тут написав бубен!

Щось з тим треба робити :

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якщо треба буде 2дін - пиши. Маю багато брендів...andriy320e30 писав: постав якийсь нормальний 2діновий магнітофон бо виглядає як бубен
привикай,то німець,подушки мотора там гідравліка теж будть мінятись на тисячах так 150Igor4ik писав: ремні, роліки, масла,фільтра - 500$
і про смазку хорошу не забувати!VAVAN писав: але авто як женщіна- треба підхід і "водити в кафешки та кіно", сам знаєш!
дурня, в нас на фірмі така є, нема там такого розходуDNK писав: має бути приблизно 18 літрів
Розкажи як то треба їздити по місту шоб 1.8т на мішалці взяв 18 літрів?DNK писав:покатаєшся трохи і напишеш реальний розхід по мітсу,має бути приблизно 18 літрів.На 90 тисячах треба міняти маслопровід до турби,треба дивитись на тосол,бо в нього любить потрапляти масло.Єдиний плюс тієї машини то місце ззаді,його там дофіга,більше плюсів в такому сеперб я не помітив.Хай тільки радує.
то шкода .в бмв і мерсах нема такого .там тупо лиэш бензину масло і міняєш фільтра.а тут з ремньом запороли трохиDNK писав: привикай,то німець
лєгкоOpelevod писав: 1.8т на мішалці взяв 18 літрів?
брєд .в мене був пассат в дома до 120к нічо не робили бо все було в ідеалі .тосол в масло попаде тільки при перегрівіDNK писав: На 90 тисячах треба міняти маслопровід до турби,треба дивитись на тосол,бо в нього любить потрапляти масло.
якшо не тиснути на педаль сильно то так і буде брати в середньому 12Opelevod писав: Расход топлива (городской цикл), л. на 100 км:: 11.5
Я не спорю шо якшо захотіти можна зробити 30! Але якшо нормально їздити 18 то брєд!andriy320e30 писав:якшо не тиснути на педаль сильно то так і буде брати в середньому 12Opelevod писав: Расход топлива (городской цикл), л. на 100 км:: 11.5
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей