ти про то ше з суботи мріявrybkaandrew писав: но є і приємне це те що я зразу пішов пішки за бутилкою в магазин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти про то ше з суботи мріявrybkaandrew писав: но є і приємне це те що я зразу пішов пішки за бутилкою в магазин
b_andriy писав: ти про то ше з суботи мріяв
аж серце крається від таких слів !!! ХОЧУ !!!!!Tunik писав: став мотор туда нормальний)і валим боком))...і підвіску зразу нормалальну. на перед від с 13)на зад е30
тепер вже треба 5стrybkaandrew писав: КПП 4-х ступка залишається без змін поки що ....
ай ем :)TOTAL_55 писав: А хто буде його ставити?
от власнеAnGeL писав: написано шо буде турбо, отже будуть поршня під пониження степені стиску, і не погне
я 10к. не вклавЙосип писав: Класно получилось.От мені б десь взяти 10000 у.е я б теж щось чудив
шось фортуна обернулася жопою мому телефонуПетро писав: П.С.Вчора краєм вока побачив шоху,яка нагло хотіла вирватись з-під правого боку фури
ок , а то вже телефон під подушку ховаю шоб точно почутиПетро писав: вже попасти в гості
купив би собі зразу норм машинуЙосип писав: Класно получилось.От мені б десь взяти 10000 у.е я б теж щось чудив
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей