T5-R писав:наклейка ЛТК додає 30сил

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
T5-R писав:наклейка ЛТК додає 30сил
якщо в тебе з переді і ззаді 3-х полосна акустика чим ти збиражшся її витягувати, як сцена? чесно кажучи мож я мало знаю але не розумію нащо ззаді 3х полосна акустика, який проц буде щоб то все тянути???Йосип писав:Поставлено магнітофон Kenwood KDC-4047,задні колонки Kikc 3 полосні,передні поверакустік теж 3-полосні.
так тут нічого смішного я маю спереді 3-полосний фронт і ледве раду даю щоб роздуплитись з тим процом і тими затримками ітд купа кабелів 5-каналів, подіуми ліплю вивиртаю їх на себе щоб хоть якось добитись тої сцени а тут щей ззаді таке от мені і цікавоSaba писав:Pioneer,![]()
![]()
но тут справа вже інакша, ти перед тим писав що і з переді і ззаді 3-полоска от я і здивувався, тепер нічого дивного!Йосип писав:Pioneer в мени взаді яйця стоять а спереді 10 2-полосні помилився.Грає так нічого як на мени.Ну я напевно не такий спец по акустиці як ти.Всі ці нюанси ще не знаю.Може щось підскажеш?
Вчимося читати. 2 картки!Denja писав:Йосип, Чоловіче, невже так тяжко написати все в одному пості, чи редактувати попередній! Твої дописи кожні пару хвилин вже є порушенням правил. А в іншому форумчани праві. Напочаток усне попередження.
Йосип писав:в мени взаді яйця стоять
nazarok1990 писав: познімай ті базарні ковпаки з тими бризговиками Шпарко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей