Vomont писав:давай, треба трохи БМВістів простимулювати а то нічого робити не хочуть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vomont писав:давай, треба трохи БМВістів простимулювати а то нічого робити не хочуть
і виглядає як джипantik писав:на них тачко ужасно пружинит на кочках и заваливается набок при повороте
не міряв. завтра от попробую. а щойно доречі ганяв від будинку меблів до перехрестя виговського-любінська з октавією тур якоюсь. підозрюю то 1.8 турбо, бо вона трималась досить непогано, але догнати не змогла, а от чи відставала то добре не було видно, здається що так :)))hrdrive писав:скільки секунд вона їде квотер? скільки реально розганяється до 100 км?
дивні думкиvovka писав:от думаю чи варто фієсту ставити в гараж.. щось більше схиляюся до того що неварто, якось на стоянці машина провітрюється краще чи що
не думаюhrdrive писав:Саме краще це коли машина стоїть надворі але під накриттям. ІМХО
ну та, теж важливий момент. просто в нас власний, зараз там стоїть пижик, який доремонтовується, а Т5 стоїть поруч на стоянці. то мені так шкода того Т5-ого, бідолахаFobos писав: тим білше, що гараж не власний, а арендований,
ну то якшо тиждень стоїть в гаражі, а якшо:Fobos писав:то за тиждень якщо машина в гаражі стоїть
BOXER писав:кожен день їздити по місту, то гараж саме те!
ну 16.4 їде мабуть точно їде. сьогодні їздив з октавією 1.8 турбо. однаково. якщо я добре стартую то октавія спочатку чуть ззаду а потім чуть чуть доганяє. він 3 передачі докручує, а я 4 включаю.Chaosracing писав:Едет квотер она около 16.4-16.6 сек. 100 вроде за 8 набирает.
ти знаєш якшо чесно то щоби зубило почало так рулитися як фієста - там треба вкласти порядно $$$ . різниця все таки дуже відчутна порівняно з тим що в мене зараз є (а я думав що в мене класно рулитьсяChaosracing писав:овчик, если будет возможность - занизь сильнее зубилку и поставь 15 колеса
ну мені великої машини тупо нетреба на даному етапі. шо з нею робити.. я б не сказав що фієста багато жере.. вона провокує звичайно тиснути педаль на рівній дорозі і тоді жере, але це нормально ))) а так хай 11 літрів по місту нерахую що то багато. а по трасі в читав що має бути 5.7 (ну то мабуть при 90), ну але якщо в 7.5 вкладусь то буде чудово :)Chaosracing писав:но я бы выбрал что-то побольше и поэкономичней
а я казав!vovka писав:ти знаєш якшо чесно то щоби зубило почало так рулитися як фієста - там треба вкласти порядно $$$ . різниця все таки дуже відчутна порівняно з тим що в мене зараз є (а я думав що в мене класно рулиться ),
7.7 в мене було коли я їзди в київ - це 4 людини в салоні, кондюк і середня швидкість 77км/год по компу (було і 40 і 140)vovka писав: ну але якщо в 7.5 вкладусь то буде чудово
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей