Не знаєш, не говориpuzzo писав: співоча солов'їна мова

Я з Yustом виріс по сусідству(я трохи молодший), так що знаємося більше 35 років, тим більше, що його рідний брат - мій кум, во!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не знаєш, не говориpuzzo писав: співоча солов'їна мова
Yust, puzzo мав на увазі, що кожний продавець хвалить свою машину, один позитив.puzzo писав: пильновану Тііду, - він спостерігав як я шанобливо
Та то аби дочка файна була, а там і без машини можнаYust писав: тим більше що з'явився жених, який може нарікати на якусь меншу автівку, а Тііда буде доброю.
Якийсь агресивний кум в твого братаYust писав:jetros, puzzo цілком позитивно писав про мову.
Але він на разі лише женихається, у наречені ще не просивсяpuzzo писав: Але таки жениха слід було нареченим назвати.
Так як ти авто вибираєшYust писав: ПЕС. Чому Тііду не продавати?
Yust писав: Робив нині рейс 2 на Кельце. Витрати бензини зросли до 5,4. Списую на 70 кг дружини. Я щось собі думав, що авто не замічає 50-70 кг, але нє тут то било.
так ти машину віддаєш дочці, чи типу в користування і кожен день оглядати її будеш чи не поцарапали? ось тому я і казав що цю дорогу твому серцю машинку треба продавати.Yust писав:Щоб вони завтра Тііду не "охрестили"...Я за 5,5 року лише раз мав історію, коли мені помняли дверці водійські, а решта тьфу, тьфу, тьфу...
Та ні - я просто їхав згідно правил - лише на завершальному етапі перед Кельцами, де 10 км можна їхати зі швидкістю 120 я не перевищував 100. Жодного пиляння, але і ніяких різких рухів. Все плавно.Myself писав: Але ж ти всю поїздку собі зіпсував
Воно не погане, просто самооцінка у них (у корейців) дуже виросла і вони вирішили, що почали робити машини і почали ставити ціну на них як на машини. Тут можна аналогію провести з ... ой не буду проводити, бо зараз налетять, ну суть кароче така, що за великі гроші такі як просять за ваг чи інші якісні європейські авто в сторону корейця ... людина і не подивиться навіть, а за ціну в 1/2 ВАГа тих же років і такої ж комплектації - залюбки.Yust писав: корейське
Я щось їх про це не розпитував. Варіатор економніший від АТ - бачу тепер це добре. Бо останній переїзд (вчора) на 330 км знову дав гарну цифру - 5,1 л. на 100 км від дверей келецького житла до дверей львівського. 4АТ на Тііді давало 7,5.sapphir писав:Давно хотів запитати - а що в салоні казали чому СХ4 на варіаторі а вже Вітара 6АТ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей