Так як після ДТП потрібно було малювати майже весь правий бік, було вирішено повернути авто рідний колір BMW Diamantschwarz Metallic 181

Так як не мав ні бажання ні часу тягати авто з рихтовки до малярів, шукав хто зробить і те і друге(щоб поблизу було), по рекомендації

А тим часом я на всіх можливих форумах і розборках

Передні двері в наслідок ДТП пішли під заміну, стійку витягнули, задні вдалось порівняти, також було замінено переднє ліве крило(мій косяк взимку був), крила на Е30 скажу я Вам не дешеві від 50 у.о. живі.
Довго не міг знайти фарбу BMW Diamantschwarz Metallic 181, хотів MIPA, але не було ніде, багато хто обіцяв привезе але так і не привезли. Вибір пав на Helios Mobihel + лак Auto Fit твердий, дякую andriybmw320.
Під час зборки салону замітив капельки на тунелі, було очевидним що вони з корпуса пічки

Новий радіатор розчарував повністю

Окремої теми заслуговує встановлення замків лобового та заднього вікна, ціни на них ставлять хто які хоче, від 300 грн до 1100 грн. Знайти чорні(присилали і балончикові варіанти

Без колхозу тут не обійшлось

Так як в авто по заводу стояв двигун L-Jetronic(лямбди тут немає), а я поставив Motronic, то катав весь цей час без неї

Ну і найголовніше це те що було багато спорів і думок, на рахунок: чи має глохнути М20 якщо відкрутити маслозаливну кришку під час роботи

Одні говорили що це [цензура] мотору, ти криво зібрав, підсоси повітря і т.д., інші ж казали що це ОСОБЛИВІСТЬ роботи СТАРОГО ДИНОЗАВРА М20

Я ніколи не думав що лямбда так порішає, врешті решт вона там має бути по заводу

На днях закину фото

В процесі збірки авто було встановлено(викрадені деталі

1. Ковролін (дуже довго шукав не ванючий, не порваний)
2. Sportsitze (спортивні сидіння BMW M-Technic) рвана шмата, але перешив не за горами

3. Передній лівий підшипник разом з ступицею(воно тут одне ціле

4. Передні вентильовані тормозні диски + колодки TRW(більше пилюки ніж тормозів

5. Моторчик пічки не гудящий, не свистящий

6. Новий радіатор пічки Nissens (ГАУНО РІДКІСНЕ, тоненький, без деяких комплектуючих та направляючих )

7. Моторчик двірників з трапецією (мій дуже повільно працював)
8. Замок лобового та заднього вікна(ті що спіздили [цензура]

9. Значок на капот
10. Лійки в фартух(біля ПТФ для охол. тормозів) знов ж таки викрадені раніше

11. Скельця поворотів, теж [цензура] вкрали

12. Правильний лямбдовий вихлоп + новий лямбда зонд Bosch