по бабам льотаєApokalipsis писав:тільки я шось не бачу її біля твого дому) де ховаєш?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по бабам льотаєApokalipsis писав:тільки я шось не бачу її біля твого дому) де ховаєш?
шаришLEgEnDA писав:по бабам льотаєApokalipsis писав:тільки я шось не бачу її біля твого дому) де ховаєш?
Хуторівка...Masterio писав:ОсТаПоВиЧ, де та фотка зроблена?
стільки, за скільки б можна було купити ще 1 такий нх, яким він був до ремонтуCr@zy писав:кільки ввалив капусти в неї з початку ремонту?
менти ще не дрючили?Cr@zy писав:а підсвітка номера світить яскравіше ніж фари)
а за що дрючити?Vusiko писав:менти ще не дрючили?Cr@zy писав:а підсвітка номера світить яскравіше ніж фари)
ну по фото склалося враження що підсвітка може сліпитиОсТаПоВиЧ писав:а за що дрючити?Vusiko писав:менти ще не дрючили?Cr@zy писав:а підсвітка номера світить яскравіше ніж фари)
в мене вона взагалі не працюєVusiko писав:ну по фото склалося враження що підсвітка може сліпити
ну в тебе ЛаносLEgEnDA писав:в мене вона взагалі не працює і нічьо)
слух а якшо деколи включати мозг ??? то мож подумаєш ??? лампочки світять в низ то як воно можуть сліпити????Vusiko писав:Vusiko
ше разKritik писав:слух, а підсвітка номера не сліпить ззаді їдучих? ))))
він ж там був вжеslim_painter писав:спойлєрок
і я отом же ,але куда вже пропав задній бамперVexler писав:ОсТаПоВиЧ гарне авто получилось
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 2 гостей