а шо я не так сказав?cat-yellow писав: сказав спєц по бехам із мега-великим власним досвідом

+/- 200 евроdiesell писав: 2 норм рычага на Е46, будут стоить 5000гр.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо я не так сказав?cat-yellow писав: сказав спєц по бехам із мега-великим власним досвідом
+/- 200 евроdiesell писав: 2 норм рычага на Е46, будут стоить 5000гр.
Та тудою і не катаю, але є твеі місця..де не обідеш..бо треба саме тудаT5-R писав:Ти маньяк тудою їздитиostin777powers писав: ВІд Сахарова депо трамвайне...біля Динамо ---і до центру![]()
для мене вітовського, стрийська вниз, шевченка,мечнікова, пл Двірцева (дуже рідко) фактично не існують
а спрунжину?Йосип писав: во я вже 3 рік гоню пофік по якій бруківці на 16 колесах 205/55/R16, і поміняв одну шаровк CTR ,
та кіку того життя, та дай бібіці троха просратисьostin777powers писав: Я тою машиною дуже акуратно катаю...а ж самого тошнить
Точно, наф БМВ, треба купувати москвіч 412Йосип писав: Невже БМВ має слабшу ходовку, то тоді [цензура] їх так хвалити
не рівняй комфорт і керованість БМВ до бритванки, без образ.Йосип писав: Ти хворий чи шо, во я вже 3 рік гоню пофік по якій бруківці на 16 колесах 205/55/R16,
на гідротрансформаторі дуже великі втрати. на розгоні там мало моменту до коліс доходитьAnGeL писав: але моменту він всерівно передає вагон,
тут катаюся з швидкістю 60-80 і одним колесом по рельсі, але якшо є можливість обїхати ту вулицю то краще її обїжатиostin777powers писав: ВІд Сахарова депо трамвайне...біля Динамо ---і до центру
шевченка хіба як треба то 30-40 спокійно проїжається, то саме стосується стрийської внизу катаюся майже весь час там, одною стороною по центру і помалу їдеш, там поф яка машина всі машини там помалу котяться, а двірцева больше скорость меньше ямT5-R писав: стрийська вниз, шевченка,мечнікова, пл Двірцева (дуже рідко) фактично не існують
нє кузов там дуже жосткий і міцний .ну крім передніх стаканів .розпорку потрібно обовязково .по ходовій найбільшу нагрузку получає рейка , стойки і ричаги(короч передня ходова) .тому не дуже бажано літати по ямахRomko писав: і кузов по швам рано чи пізно піде і почне все скрипіти тріскати і т.д.
тю слабакT5-R писав: для мене вітовського, стрийська вниз, шевченка,мечнікова, пл Двірцева (дуже рідко) фактично не існують
БМВ зимою не їздить, а не яdiesell писав: T5-R, вашпе зимой не ездит, как недавно узналось с БМВ клуба!
ти неуважнийdiesell писав: T5-R вашпе зимой не ездит, как недавно узналось с БМВ клуба!
diesell писав: Как небезизвестный рэйсер-тюнер InfernalOne !
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей