Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Еще спящая "Ласточка" Andre
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я собі на сайті то зроблю і сам закину.doc писав:Andre
Слухай а зроби на фотофайлі альбом і закинь туда всі фотки свого тазіка, просто цікаво як воно все робилося, ну і я думаю шо я не один люблю фотки де видно весь процес, люблю гарну роботу.
А щодо тазіка, то сам ти тазік! Це не тазік!
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Вот таке надибав в Інтернеті
http://www.magnolia-tv.com/news/2006-04-05/sport/
машина така сама як в Андре
- Andre
- Контактна інформація:
Мда, шкода, ше недавно її фотки друкували в журналі і хтось їх сюда навіть в цю тему виставляв...Saba2106 писав:Вот таке надибав в Інтернеті
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
зменшивFly писав:Andre
Будь добрий - поміняй розміри фоток в цій темі шоб вони не херили дизайн (по ширині не більше 600 пікселів). Через то витер твій попередній пост
Але коли поредагуєш фотки то постай ше раз

Востаннє редагувалось Чет, 13 квітня 2006, 23:36 користувачем Andre, всього редагувалось 1 раз.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Контактна інформація:
Дуже дотепно? і чим ти зараз не такий як я місяць тому?21043 SW писав:Бо Ми королі дорогAndre писав:Чомусь кузьмінову і всім решта можна викладувати фотки будь-якого розміру.і в нас машина їде
![]()
П.С. Прізвища людей пишиться з Великої букви, тим більше видатних і ще більше для Тебе моє![]()
Fly
Забирай всі каряві фотки :megalol:
один в один. Дурний приклад - заразний. Гірко це визнавати
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ееее.. Теми не витирати :) Цікава тема. Але фотки давайте зменшіть.Fly писав:через тиждень витирається
Andre
Тут є кнопка для додавання приєднаних файлів. Натискаєш редагувати і є кнопка Add attachment. Тоді фотки автоматично зменшаться, і буде ссилка на повну фотку.
І правило фоток - стосується всіх, а не тільки тебе. Просто так дуже незручно читати тему коли якась фотка в темі розтягується більше чим на 1 екран.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Andre
А ти будеш на пиві завтра - в цю пятницю...
..Чи тебе вже трафляє від нас...чи ти обурився на людей які нагружають тебе всіма мудрими порадами? ...Хотілось просто поговорити як-то-кажуть зі всіма тет-а-тет..
А то ти після невдалого програшу...зразу зник "з поля битви"- розумію...Мені б самому було б непрємно, коли після всіх розмов...і писанини...мене взула Субаружка.....але факт - є фактом...
Яле шоб там не було я впевнений в твоїй перемозі в реванші при умові , якшо дійсно в тебе були проблеми з КПП....
Були ---так були...
А коли зробиш як кажуть "нє спєша-обстоятільно" - от і всі побачить на шо здатна ЛАСТОЧКА АНДРЕ!))))))))))
А перед гонками - зроби повну діагностика свого авто( дружня порада) - хоч вже ти і великий і сам знаєш - не тре тебе вчити.....
До чого веду....знаєш- та к буває як закон"подлості" .... От вийшов ти на старт...все ніби грає...коробка вже просто ідеально....а туту виявиться якась хренобень в елоктроніці чи датчиках якихось
Короче написав я ту купу думок з цього приводу....
1.То будеш на пиві!??
2.І чи на челендж приїдеш?
3.А за одно і на відкритті в ГАКА!?? (можливо і в них влаштуємо реванш??) - а !? як їдея!??
А ти будеш на пиві завтра - в цю пятницю...
..Чи тебе вже трафляє від нас...чи ти обурився на людей які нагружають тебе всіма мудрими порадами? ...Хотілось просто поговорити як-то-кажуть зі всіма тет-а-тет..
А то ти після невдалого програшу...зразу зник "з поля битви"- розумію...Мені б самому було б непрємно, коли після всіх розмов...і писанини...мене взула Субаружка.....але факт - є фактом...
Яле шоб там не було я впевнений в твоїй перемозі в реванші при умові , якшо дійсно в тебе були проблеми з КПП....
Були ---так були...
А коли зробиш як кажуть "нє спєша-обстоятільно" - от і всі побачить на шо здатна ЛАСТОЧКА АНДРЕ!))))))))))
А перед гонками - зроби повну діагностика свого авто( дружня порада) - хоч вже ти і великий і сам знаєш - не тре тебе вчити.....
До чого веду....знаєш- та к буває як закон"подлості" .... От вийшов ти на старт...все ніби грає...коробка вже просто ідеально....а туту виявиться якась хренобень в елоктроніці чи датчиках якихось
Короче написав я ту купу думок з цього приводу....
1.То будеш на пиві!??
2.І чи на челендж приїдеш?
3.А за одно і на відкритті в ГАКА!?? (можливо і в них влаштуємо реванш??) - а !? як їдея!??
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей