Йосип писав:Сьогодні було встановлено ці ущільнювачі бархатка.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Йосип писав:Сьогодні було встановлено ці ущільнювачі бархатка.
І чо ти не підійшов до мене? Я тоже там був вечером в себе в гаражі. Завіз би тебе додомцю. Співчуваю. Ти в тих самих був що і тоді? А вони тільки Тазіки ремонтують?Йосип писав:з Левандовки.Машина залишилась там на гаражах тому що накрилось щеплення.
Відра теж ремонтують.Я був в 23.00 на гаражах і лешив машину в сторожів.Я незнаю де твій гаражКстаті мусів на таксі їхати бо маршруток не булоVusiko писав:І чо ти не підійшов до мене? Я тоже там був вечером в себе в гаражі. Завіз би тебе додомцю. Співчуваю. Ти в тих самих був що і тоді? А вони тільки Тазіки ремонтують?Йосип писав:з Левандовки.Машина залишилась там на гаражах тому що накрилось щеплення.
а що таке флаковка? я знаю тільки флокування, нанесення коротких ворсових волокон на поверхню оброблену клеємЙосип писав:хто в нас на форумі флаковкою займаєтся
кеп з намиshaman писав:а що таке флаковка? я знаю тільки флокування, нанесення коротких ворсових волокон на поверхню оброблену клеєм
о і моя порада скоро буде втілена?)Йосип писав:флаковкою займаєтся
hrdrive писав:ну ,результат на лице молодець.до.....
Бомбостокhrdrive писав: не бомбезно а стоково
nazarok1990 писав:Але бризговики шо ті спарко що ті шо зараз ну не канають ніяк + ше б поворотники в фарах білі
_________________http://servusbud.com.ua/
поворотні ки не получится бо не продають їх окремоя вже шукав їх.А фари одна 250 грн не охота віддавати.Ану підскажіть в мени появилась ще така ідея як на вашу думку стоїть її в тілювати в реальність,за фотошоп вибачайте це простий набризг щоб ви побачили суть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей