Vitalik-first писав:luav, шановний,прошу пана,я Вам скажу так,з постів зрозуміло лиш одне,Ви гонитесь за брендом і не хвилює більше нічого,як за савдепії треба було мати костюм різнобарвний так і зараз про той глушник.Ми говоримо про то що глушник реально урод за пачку грошей,звук нічим не інший ніж у Фаста а вигляд ніякий,це малодушно гнатися за чимось суто брендованим,треба робити те що до смаку,а у відповідь : "та ви що,це ж ірмшер/штайнмец як воно може бути погане" нагадало теми про БМВ в свій час мол як воно може не подобатись,усміхнуло,дякую
Знову за рибу гроші

Я намагався до вас донести те,що хочу витримати машину в одному стилі,або в стилі наближеному до нього.Тому переважна речей в мене від Штайнмеца.Хоча той самий ірмшер не гіріший.Салон мені від штайнмеца не подобався,тому внутрішні речі в мене якраз від ірмшера.І це не гонитва за брендом.Які обвєси або елементи декору роблять інші фірми?Я знаю матіг,лексмаул і все.З чого я маю обирати?
А взагалі розмова нагадує:для чого вам нокія?для чого переплачувати за бренд?візьміть кітайську репліку нокії і не партесь

П.С.А ви так прикладу заміни штайнмецу або ірмшеру і не навели,тому й не вийшло аргументованої дискусії