потім пацанам в чаті розкажеш може вони веліки попродають і пересядуть на коритаAnGeL писав:KLOyH, якшо він тобі скаже, скажеш ше мені в пп.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
потім пацанам в чаті розкажеш може вони веліки попродають і пересядуть на коритаAnGeL писав:KLOyH, якшо він тобі скаже, скажеш ше мені в пп.
НєKLOyH писав:Gleyf, мда... то треба вже купувати і 4х4 щоб було на природу їздити, по болотам поганяти, і буса обовязково щоб всі друзі влізли, і ще якусь машину вихідного дня, і ваз щоб вбивати кожний день і не жалко було, і автомобіль для дальних поїздок, автомобіль для коротких поїздок.
Кароче хер поймеш, а не простіше купити одну доробити до ідеального стану і їздити кожний день, а там можна вже і ще щось для проекту брати.
А то виходить куплю бо дешево, а там побачимо треба воно мені чи ні...
KLOyH писав: Кароче хер поймеш, а не простіше купити одну доробити до ідеального стану і їздити кожний день,
веліки? я думаю вилки буде достатньоzelja писав: потім пацанам в чаті розкажеш може вони веліки попродають і пересядуть на корита
ну бачиш, десь 2 роки тому я теж точно так само думав, але мені відкрили дзен, і всьо, капєц. а ти шифруєшся. а я так всліпу не можу перейти на темну сторону, поки не побачу там печенько.Kirik писав: хтось крутить ровери, що для мене щось анріальне, в якись драний ровер вкладати бабло
Я задав просте логічне запитання, відповіді я від тебе не побачив.KLOyH писав: Kirik, я щось не розумію для чого ти її купив![]()
воно взагалі не логічне.KLOyH писав: Я задав просте логічне запитання, відповіді я від тебе не побачив.
значить мені не судьба заімєть 2 машиниKLOyH писав: то так би і зразу написав, шо моя тачка на ремонті і шоб не ходити пішком купив ше одну, а не вийо тут
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей