Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2108, 1.4, 1992 р.в.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Завіз сьогодні на ремонт свій старий генератор.
Розібрали, заплатив 20 грн за діагностику. А там:
обмотка згоріла [цензура], підшипники розвалилися, діодний мостік згорів [цензура] і діоди трималися на соплях, на якорі була виробітка від розбитих підшипників, всьо було ржаве і закисле. І це генератор який я купляв як новий 3 роки назад і який дотепер пробіг біля 50 ткм.. Діагноз - купляти новий, бо смсилу ремонтувати старий немає.
Купив новий російський генератор - 355 грн. Подивимся скільки протримається він.
p.s. Homa: той що я купляв в тебе 2 місяця назад вже теж втикнув но ще незнаю причини (точніше знаю - від оборотів скорше всього, но цікаво що там навернулося), може з інтересу завезу на діагностику.
p.p.s. Реально захарило міняти генератори кожні 2 місяця. :evil:
Розібрали, заплатив 20 грн за діагностику. А там:
обмотка згоріла [цензура], підшипники розвалилися, діодний мостік згорів [цензура] і діоди трималися на соплях, на якорі була виробітка від розбитих підшипників, всьо було ржаве і закисле. І це генератор який я купляв як новий 3 роки назад і який дотепер пробіг біля 50 ткм.. Діагноз - купляти новий, бо смсилу ремонтувати старий немає.
Купив новий російський генератор - 355 грн. Подивимся скільки протримається він.
p.s. Homa: той що я купляв в тебе 2 місяця назад вже теж втикнув но ще незнаю причини (точніше знаю - від оборотів скорше всього, но цікаво що там навернулося), може з інтересу завезу на діагностику.
p.p.s. Реально захарило міняти генератори кожні 2 місяця. :evil:
- vovka
- Контактна інформація:
Nick_
Собственно в десятого генератора передаточне відношення ще більше чим в мого. При 7500 це буде 18000 оборотів. А максимум треба 13000, пік 15000, далі генератори теоретично почнуть сипатися..Штатный 37.3701 – ток до 55А при 5000об/мин, передаточное отношение 1:2,04
От 2110 (94.3701) – ток до 80 А при 6000 об/мин, передаточное отношение 1:2,4
- vovka
- Контактна інформація:
Торчу від таких дисків як на картинці.
Є у Львові точки (крім Зеленої про яку тут говорилося на форумі і куда я поїду завтра-післязавтра) де можна заказати ВСМПО або пощупати спочатку і потім заказати ?
Резину хочу 185/65 (на крайняк 185/60) - яка з них найлегша ? Кажуть Бріджстоун найтяжчий.. росава кажуть тоже тяжка.. а легкі які ?
Є у Львові точки (крім Зеленої про яку тут говорилося на форумі і куда я поїду завтра-післязавтра) де можна заказати ВСМПО або пощупати спочатку і потім заказати ?
Резину хочу 185/65 (на крайняк 185/60) - яка з них найлегша ? Кажуть Бріджстоун найтяжчий.. росава кажуть тоже тяжка.. а легкі які ?
- vovka
- Контактна інформація:
Я думаю поміняється. Диски легші майже на 3 кг. А резина з нижчим профілем теж не буде сильно важча я думаю, но тут від резини залежить, вона по різному може важити.yes писав:Причем вес непоменяетса от железяк 13.
Вот найшов в інеті:
Фотки http://www.westie.newmail.ru/car/wheels.htm
вес БЦ-20 на стальном диске (175/70/13) - 13кг.
вес VSMPO + Fulda Montero (175/65/14) - 9,5 кг
Я у них спрашивал, 14-ка 120уйSaba2106 писав:vovka
Памятаєш на відкритті був стенд з дисками, я питав в них вроді є ВСПМО.
вул. Лінкольна 10 маг. "Колесо", тел. 242 13 67
вул. Зелена, авторинок "Зелене коло" маг. № 4 "Колесо"
моб. 8 067 382 21 56 Надя
моб. 8 067 767 55 57 Андрій
Ціна вроді 350$
Резина в них теж є.
- vovka
- Контактна інформація:
Вичитав на одному форумі таку мисль:

Получається, якщо це правда, що горизонталки делорто мені мають дати офігенну прибавку порівняно з тою ж прибавкою на валах типу Нуждіна 11.2-11.4Если у тебя карб то "широкий" вал неставь, изза "кривого" вп. колектора низы сильно потеряеш, выбирай с большим подьёмом, но с узкой фазой(например Нуждин 11.2)

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей