та хз шо то, то певно повітря до чогось йде
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то мабуть вентиляція картерних газівVusiko писав:Від коробочки з низу іде якась трубка до мотору
воно що по кругу крутиться?DNK писав:то мабуть вентиляція картерних газів
аптімістFobos писав:признак скорої кончини мотору
Юра, ти мене лякаєш. Може перестанеш іздіватися?Fobos писав:ризнак скорої кончини мотору
порадь. Вже готовий віддати нормально бабла тільки б зробитиFobos писав: а може ти поїдеш до нормальних діагностів?
Знаю мужиків які недорого роблять.Vusiko писав:Тому зголосіться хто хоче і може мені допомогти за велике пиво. Бо я в тому ділі ще руку не набив
Можу тіліпон двох майстрів дати.біля гелікону - там напроти заправки в самому низу, є стоянка,за нею повертаєш наліво(як до в"їзду), проїжаєш 50 м і справа сервіс, там ще такий совдеповський
Покажи мені на Ицкорті передні і я тебе розцілую куда ти захочеш :)Apokalipsis писав:Vusiko, задні?
Ги, туда ще доїхати треба без тормозівsergey писав:біля гелікону - там напроти заправки в самому низу, є стоянка,за нею повертаєш наліво(як до в"їзду), проїжаєш 50 м і справа сервіс, там ще такий совдеповськийМожу тіліпон двох майстрів дати.
гдє живйош там роботи на годинку)))Vusiko писав:Ги, туда ще доїхати треба без тормозів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей