неможу дочекатися весниAnGeL писав:п.с. коли Алана буш наказував????

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
неможу дочекатися весниAnGeL писав:п.с. коли Алана буш наказував????
FAST писав:неможу дочекатися весни
шось таке, але коли дороблу 2 ГБЦ, впуск, випуск і заварю редуктор має поїхати так як треба!AnGeL писав:доречі, яка маса твого крабля??? по суті маєм їхати однаково
я не вірю звоїм очам, які словаluav писав:Вітаю,Олег!Я так розумію,що розмова йде про Олексія з Житомира? 2,6 вони вже перекидали там.Який вийшов бюджет свапу?
повітря дує холодним таким як на дворі, в жару використовую вікна! але коли холодно, зручно виславив температуру і спокій!luav писав:А який тоді зміст від клімату,якщо буде кондиціонер викидатись?Бачу,що руль з сервотроніком теж оцінили.Мені він теж подобаєтьсяРедуктор задній з диференціалом?
навічно...зваркою... ну нуFAST писав:я його навічно зваркою заблокую
Олег!Мені здається,що ми в телефонних розмовах вже розставили всі крапки над "і" і зрозуміли позицію один одногоFAST писав: я не вірю звоїм очам, які слова![]()
![]()
дякую Володимире!!!!
ні не в Олексія, я міняв в Антона, але в мене є дуже толковий спєц, він на фото, який фанат омеги і знає кожен болтикбюджет тільки для мене вийшов дуже дешево бо людина я хороша
![]()
а так десь 10к. гривень!
це з мінусом всього шо лишнє з 2х літрової омегиluav писав:Бюджет більш ніж маленький.10 тис грн-це що?Сам двигун,навіска і робота по його свапові?
По клімату зрозумів.Вибір ваш.Але в жару не зважди відкриті вікна допомагаютьFAST писав: повітря дує холодним таким як на дворі, в жару використовую вікна! але коли холодно, зручно виславив температуру і спокій!
в мене він був є сервотроніком![]()
вони всі з диференціалом
напевно маєте на увазі чи з блокуванням, ні! я його навічно зваркою заблокую
двигун з навісним в хорошому стані на 2,0 десь біля тисячі доларівLEgEnDA писав:це з мінусом всього шо лишнє з 2х літрової омегиluav писав:Бюджет більш ніж маленький.10 тис грн-це що?Сам двигун,навіска і робота по його свапові?
весь бюджет приблизно! залишив своє добро і взяв все що треба було + робота!luav писав:Бюджет більш ніж маленький.10 тис грн-це що?Сам двигун,навіска і робота по його свапові?
там було дві осі сателіт? реально такий не найти простіше заварити!luav писав:Про редуктор задній:він так і називається(редуктор з диференціалом підвищенного тертя).Теж встановив собі нещодавно.Реально робота його дуже подобається.Особливо при їзді вгору або різкому старті
не бере всьо гуд!rybkaandrew писав:тільки шоб тепер масла не брав
дякую!Formula1 писав:FAST, М О Л О Т О К ! ! !Вартий поваги кусок роботи , браво
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей