сумніваюсь що на цю Зузуку є ориг. металевий, якщо він не ставиться в заводській комплектації - то ж напевно прикрутили саму бюджетну , шкарадну Кольчугу - яка краде кліренс і важить пів тони

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
треба ставити пластмассовий захист ,бажано оригінал ,з нормальною продувкою піддона. так само і колгосп з сигналізацієюRomko писав: важить пів тони
ну не знаю на німцях пластик завжди стоїть.металу не бачив з заводуRomko писав: або метал, або нічого
Вони кажуть що нічого. При цьому колись ставили якийсь захист із Запоріжжя, а тепер - оригінальний. Але я думаю, що брешуть.Romko писав: або метал, або нічого
хз, на Джетті був металевий ориг. захист...andriy320e30 писав: ну не знаю на німцях пластик завжди стоїть.металу не бачив з заводу
хзн .недавно шкоду а5 робив .то захист пластмассовий оригіналTaras:) писав:хз, на Джетті був металевий ориг. захист...andriy320e30 писав: ну не знаю на німцях пластик завжди стоїть.металу не бачив з заводу
але вроді доставлявся як опція...
Yust писав: То ти що їздиш без захисту?
А болото та каміння не залітає під капот?deepmost писав:Yust писав: То ти що їздиш без захисту?
Без, а це погано ?
Yust писав: А болото та каміння не залітає під капот?
А у нього зовсім інші функції - не дати гострій каменюці пробити картер, усунути можливість зачепитися за важливі деталі якійсь арматурині з бетонної дороги, чи просто гіляці. А при наїзді на бордюр, низ просто зісковзне по ньому, а не обдере - захист виконає функцію лижі.deepmost писав: - у мене є сумніви що захист на швидкості може витримати 1-1.5 тонне авто
Не можна бути певним, що пластиковий захист, такої ж ваги як металевий, виконає свою функцію. Це мусить бути дуже якісна пластмаса, щоб не тріскала навіть на морозі. І щоб не постаріла за рік - два.deepmost писав: не бачу сенсу ставити металевий захист, максимум пластиковий
А які гарантії .. А якщо не обірве ? Тестів ніхто ж не проводив.VETERAN писав: Безпеку при ДТП та бляшка не може погіршити - навіть, якщо це буде не бляшка, яка зімнеться, а бронеплита - вона просто обірве кріплення і піде вздовж дороги.
То піде разом з балкою і мотором вниз. Але це станется, якщо хтось прикрутить болтами М20 кусок БТРа. І то з кузова вирве.vovka писав: А якщо не обірве ?
Я трохи доставив і проблем немаєdeepmost писав: Я як купував то відмовився від усіх цих допів і проблем не знаю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей