Зайнявся бомжотюнінгом

Доба очікування і дзвінок від майстра "Приїжжайте за машиною" я на радощах поїхав забирати жу-жу
Зробив фото перед тмим як заганяти на ремонт і одразу після ремонту:
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
забудь певно про нього вжеРостик1 писав: Відправив я свій задній бампер в Донецьк щоб з нього зробили болван, зняли матрицю і вислалаи мені вже готовий бампер
Забрав я його назадb_andriy писав:забудь певно про нього вжеРостик1 писав: Відправив я свій задній бампер в Донецьк щоб з нього зробили болван, зняли матрицю і вислалаи мені вже готовий бампер
Так, то після сходівkapi писав:Чит уважно. Це після якого дтп, після удар об сходи?
Знаю йогоЙосип писав:Ростик1, ага вгадав
А Павла не знаю, і де самокат також не знаю, то в кінці Кульпарківської?Rosko писав:а ше є Павло, навпроти Автопльонки в самокаті, теж зробить все що захочеш...
получається буде 2 мафона, чи просто бутафорія??Ростик1 писав: - І змусити це все запрацювати
Буде управління магнітолою для задніх пасажирівBugs_bunny писав:получається буде 2 мафона, чи просто бутафорія??Ростик1 писав: - І змусити це все запрацювати
а так то респект за удосконеення
з такими пасажирами як в мене їздять, то було б як клацання каналів на ТВ з двома пультамиРостик1 писав: для задніх пасажирів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей