а нема миші зїлиhrdrive писав:Pioneer, Бачив сьогодні тебе біля 4 корпусу політеху, якраз я дорогу переходив. Де пропали вініли Тіесто?

ось пару фоток по шумці дверей живленні і початкові роботи по стелсу
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а нема миші зїлиhrdrive писав:Pioneer, Бачив сьогодні тебе біля 4 корпусу політеху, якраз я дорогу переходив. Де пропали вініли Тіесто?
випили під час роботиhrdrive писав:CAT, воно вже випите
підкажи контакти, хто це може зробити за 400pavlo09 писав:Pioneer написав:а я знайшов де зробили те саме тільки за 400
прикольний цікаво чий цеhrdrive писав:Ось про цього я тобі говорив
та покащо претензій немаю, суто до мої є 3мінуси 1.малий багажнік 2.жосткість 3.витрата моглаб бути меншоюpikach00 писав:Як машинка? Чув зараз ціни бомбезні на них![]()
Може трейдін у салонах мають?
а скільки виходить???Pioneer писав:3.витрата моглаб бути меншою
по місту в жвавому режимі 16-17, нормальний 11-12 траса до 100 7.5 -9 після сотки і до 160 приблизно 10, а більше 160 до 12 долазить, результати нетільки мої ай мого друга в якого тож такий самий мотор і він катається часто львів-київ такшо моглоб і менше бути вага всетаки невелика, середній мій розхід місто і чуть траси 13 літрівCAT писав:а скільки виходить???Pioneer писав:3.витрата моглаб бути меншою
в режиме "везу маму"pikach00 писав:В антіка вроді до 11 по місту
antik писав:в режиме "везу маму"
во во+1 в такому режимі в мене тож 11 мож і менше вийде але з таким мотором і з його 150 силами довго так невтримаєшсяantik писав:в режиме "везу маму"pikach00 писав:В антіка вроді до 11 по місту
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей