Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100Maniak716 писав:не ламається те що стоїть в гаражі або повільно і акуратно їздить
ОсТаПоВиЧ писав:безпроблємному ланосі або жигулю
Старий ти де бізпраблємного жигуля бачив?ОсТаПоВиЧ писав:на безпроблємному ланосі або жигулю.
Вот де суть, по собі знаю...то доля в тих пацанчких карів, шоргатись, царапатись, падати, тицятись, єпашитись об бардюру. І не вони в тому винні, а тільки МИ. Хоча ти мабуть то і сам знаєшManiak716 писав:що людині в 20 років на місці не сидиться і він ганяє по ночам з дівчиною чи дівчатами
+1Mu$daY писав:Старий ти де бізпраблємного жигуля бачив?ОсТаПоВиЧ писав:на безпроблємному ланосі або жигулю.Про карму машини то всьо повна лажа
Вот де суть, по собі знаю...то доля в тих пацанчких карів, шоргатись, царапатись, падати, тицятись, єпашитись об бардюру. І не вони в тому винні, а тільки МИ. Хоча ти мабуть то і сам знаєшManiak716 писав:що людині в 20 років на місці не сидиться і він ганяє по ночам з дівчиною чи дівчатами![]()
А з порогом, то я б тобі радив тут рядишком до мене заскочити, хай зварщик(є толковий) гляне... я принаймі не бачу нашо тобі новий поріг...там всьо рихтується якшо воно звичайно не розсипеться
Pioneer писав: всьо ті нічні поїзденьки бажання шустро їздити дьоргати той ручнік
...валити боком, стирати резину, шліфувати так шоб натяжні роліки прокручувались і сцепа за 2 місяці вмирала, пролітати на 5червоних і розказувати дайцям за гарні очі, тішитись коли обїхав пішохода на 120 і пролетів всьо місто за 10хвилин. А ше якшо 2 рази за тиждень машину не тицьнув то про тебе можуть забутиVitalik-first писав:що ще отрібно в молодості.....
Nissn Skyline GTR R35Vitalik-first писав:що ще отрібно в молодості.....
гг прогнав;))Mu$daY писав:Такшо шановне старше покоління - у вас [цензура] нащадки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей