з молдінгами получився плагіат

а вот карти трохи каряво і ті строчки дуже якось рубано виглядають

баняк в топку.... ну принаймі... я би собі такий не ставив

а взагальному маладчага

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то точноFAST писав:з молдінгами получився плагіат![]()
![]()
такого б гіршому ворогові не запропонував.luav писав:Ви ще запропонуйте бризговики спарко і сині пісялки![]()
мені купляли в Москві , продати не хочу , так як віддав знайомому..... вибачухаtuningist писав:ти свої насадки продати не хоч?бо дуже треба!!!ти де їх брав?
Ірмшер-прікольні диски.Подобаються навіть більше за штайнмец.Я б не грався настільки з низьким профілем на наших дорогах.Одна яма і всеrybkaandrew писав:хлопаки виникло питаннячко: є можливість і заохоченнявзяти 19" дисочки такі як на фото, але там влізе резина із 35 профілем , шо скажите ? варто брати чи краще поставити на ці що є 18" дисочки 45 профіль......??
![]()
фото додаю:
Найкращий вихлоп для цієї машини-Штайнмец :)Bambino писав:мащинка гарна но задня банка шось на ній не дивиться!![]()
я згідний із тобою на всі 100 , однак не можу найти , а якщо нахожу то ціна....luav писав:Найкращий вихлоп для цієї машини-Штайнмец
бред сінього пірата....luav писав:Я б не грався настільки з низьким профілем на наших дорогах.Одна яма і все
та от думаю.....Vitalik-first писав:Андрюха,та їздять люди,по суті якщо диск ширший буде підбереш собі таку ширину резини щоби 35й профіль був по висоті як тут 45й і все....
Vitalik-first писав:бред сінього пірата....luav писав:Я б не грався настільки з низьким профілем на наших дорогах.Одна яма і все![]()
rybkaandrew писав:я згідний із тобою на всі 100 , однак не можу найти , а якщо нахожу то ціна....luav писав:Найкращий вихлоп для цієї машини-Штайнмец
лиши на зимуrybkaandrew писав: трохи шкода своїх ,
то вже жосткоKost писав:лиши на зиму
rybkaandrew писав:я згідний із тобою на всі 100 , однак не можу найти , а якщо нахожу то ціна....luav писав:Найкращий вихлоп для цієї машини-Штайнмец
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей