ну зараз майже так і є :) Вовка останній лицарAnGeL писав:ну я мав наувазі стрітовий корч, тобто шоб машина була максимально підготовлена до драгу, але й не порушувала регламент.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну зараз майже так і є :) Вовка останній лицарAnGeL писав:ну я мав наувазі стрітовий корч, тобто шоб машина була максимально підготовлена до драгу, але й не порушувала регламент.
та ладно, в Кубку хватає машин які є нормально готові по регламенту.YuraDOC писав: Вовка останній лицар
vovka писав: "на виїзді" в чужій області всяке може бути.
YuraDOC писав: Думаю все буде гуд, головне червоно-чорним прапором махайте уже в самому кінці!
Apokalipsis писав: ти знаєш скільки вогнегасник важить???
неположено по регламенту. вихлоп має виходу ззаду через глушник.Apokalipsis писав: вихлоп пускай під праву дверку,злий прямоток,або зразу за колесом в районі бризговика
скпздцvovka писав: неположено по регламенту. вихлоп має виходу ззаду через глушник.
тормоза зараз сток 08.Ziro-cool писав: тормоза самі прості 2108, тоже вага.....
до ковша якшо слідувати регламенту то треба обовязково 4 точечні ремні і ше сам ковш кріпити треба правильно до кузова, неохота там дири сверлити. трохи не бюджет наразіZiro-cool писав: ковш став, він найлегший, вібро всьо "на дембель",
задача щоби машина не піднімала морду на старті і колеса не розїжджалися. після установки поліуретану в ричаги стало значно краще, але ще не те..Ziro-cool писав: чисто для того щоб саблі менше тянулися "назад" при старті,
амортизатори тут рішають коли різко морда піднімається.треба різанути пружини і поставити жосткі амори на розтяг тоді перед не підніметьсяvovka писав: щоб морда не піднімалася мабуть треба щось з передніми пружинами мудрити.
а як варіант зробити з скловолокна (+ довший зробити можна і який бажаєш по вигинах :) ), тобі ж реального захисту не потрібно, а лише повітряні потоки перенаправляти, думаю получиться дешевше.vovka писав: легка кевларова защіта
нижню розпорку рижагів,vovka писав: колеса не розїжджалися. піс
може і так. ми подумаємо і над таким варіантом.Vova_P писав: а як варіант зробити з скловолокна (+ довший зробити можна і який бажаєш по вигинах :) ), тобі ж реального захисту не потрібно, а лише повітряні потоки перенаправляти, думаю получиться дешевше.
дякую. поки шо тягнем своїми силами.cat-yellow писав: Вовка, якщо треба буде, то я зо 100 грн скину тобі, як одноклубнику в якості "допомога автоспорту". Ти тільки не морозся. Якщо питання в баблі і підготовка до етапа впирається в то, то я + і інші, думаю, теж - зі світу по нитці і назбирається трохи (хоч на корсо-сідла).
Якшо шось - свисти. Я в долю в паду на пару грн.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей