LEgEnDA писав: нвитосити колынвал?
гггг

ну якшо тобі клектор впускний виточили з куска люмінію, то шо не найдуться в Україні майстри які коліно виточать?vovka писав: Jarevych написав:
я думаю виточити не проблема?!
а я думаю проблема ще й яка
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
LEgEnDA писав: нвитосити колынвал?
гггг
ну якшо тобі клектор впускний виточили з куска люмінію, то шо не найдуться в Україні майстри які коліно виточать?vovka писав: Jarevych написав:
я думаю виточити не проблема?!
а я думаю проблема ще й яка
ну ти і порівняв ))) колектор і коленвал )) небуду казати як шо і з чим ))AnGeL писав: то шо не найдуться в Україні майстри які коліно виточать?
+ порше і + мерседес і ніодної япошкиandriy320e30 писав: круто! а в задньому приводі майже одні бмв
навряд.. зараз буде 4 етапа на сході (Одеса, Конотоп, Маріуполь, Чернігів) на які я не поїду через фінансові причині.. і там мене обженуть.. в залік йде найкращі 5 етапів. тобто треба ще один Львів і Тернопіль валити, і потім обовязково валити в Харків. інакше всьо пропало ))Jarevych писав: маєш всі шанси на перше місце.
а це нащо? якщо етапи будуть в тернополі і Львові, то всьо вроді якби сходиться? чи ні? фінал де?vovka писав: обовязково валити в Харків
в Харкові.. а присутність в фіналі обовязкова.Jarevych писав: фінал де?
а чо збирай?Jarevych писав: ну тоді да. збирай гроші на фінал
ну може якісь пару рублів дадуть якшо повезе )) в Києві от сертифікат на 100 грн далиandriy320e30 писав: а якшо виграєш фінал то призові дадуть ?
завжди треба на себе самого в першу чергу сподіватися. а як хтось поможе то добре.cat-yellow писав: а чо збирай?
та шо тут.. бабла треба неймовірно багато на таке. я навіть про то недумаю.AnGeL писав: бери файний крем для рук і ....
і то в 24 годинній гонці в якій вони проїхали майже 5000 км. нетяжко порахувати і середню швидкість - трошки більше 200км/год.The 26B engine displaced 2622 cc and developed 700 hp (522 kW) at 9000 rpm.
може пояснити на пальцях в чому принципова відмінність, або сциль кинути?vovka писав: торцовий мотор перетворити на радіальний
vovka писав: та шо тут.. бабла треба неймовірно багато на таке. я навіть про то недумаю.
я може і цікавлюся трохи тюнінгом но не настількиLyubomyr писав: Хату продати і можна починати думати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей