Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
гарна 30ка, але диски дєрєвняandriy320e30 писав:по заду можеш репліку мт2 поставити.я собі таку вчепив
п.с. то не мя машина
Сорі що довго неписав, просто небуло що писати так як машина була вбита в середині літа.T5-R писав:M@sTeR, що нового з машиною?
дай [цензура] машину.......M@sTeR писав: вдаривши піддон сильно, умніки проїхали ще десь 5 км поки машина нестала (датчик масла незасвітився з їхніх слів)
маю такі сакси, якщо треба пиши в ппM@sTeR писав: заміняю задні стойки
Ну тут просто тупа логіки в людини, я бухий я круче всіх...LEgEnDA писав: шо за умнікі?? дав проїхатись чи як??
мда...M@sTeR писав: Малий мене вже достав своїми пянками з машиною......
думаю в баблі справа, але навіть якщо це не так, то не в обіду автора, стан кузова не надто перспективний для свапу серйозного двигунаLEgEnDA писав: не ставив вже свіжіший мотор?
прямо в ціль. НУ віддати мають 700 доларів так оцінив я. Скільки дав за мотор скажу після тго як заведу....мало , дуже мало.....T5-R писав: думаю в баблі справа, але навіть якщо це не так, то не в обіду автора, стан кузова не надто перспективний для свапу серйозного двигуна
маєш? можу продати нові саксиM@sTeR писав: на черзі ще передні,
скажеш як довго проживуть задні опори, доречі їх теж міняв?M@sTeR писав: sachs газмяс.
Ок, але стойки брав б\у.......T5-R писав: скажеш як довго проживуть задні опори, доречі їх теж міняв?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей